100 kilósan hiperszexi bőrszerkót húzott a Glamour-gálára: Sirokai Diána hozta a dögös formáját

Sirokai Diána neve egybeforrt a szexi, kihívó viseletekkel. A 2023-as Glamour-gálán sem hazudtolta meg önmagát.

sirokai-diána-cove
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magabiztosság, nőiesség, sokat mutató ruhák - ezek a szavak ugranak be elsőre, ha a magyar plus size modellre, Sirokai Diánára gondolunk. 

Az Instagramon 1,2 milliós követőtáborral rendelkező sztárra mondhatjuk, az önelfogadás nagykövete. Posztjaival mindenkit arra ösztönöz, ne foglalkozzanak senki véleményével, legyenek önazonosak, és öltözzenek úgy, ahogyan csak akarnak.

Sirokai Diána a 2023-as Glamour-gálán

Az Insta-képei hűen tükrözik, a dögös stílus áll a legközelebb a szívéhez: gyakran fotózzák fehérneműben, bikiniben, de az utcai viseletére sem jellemző a visszafogottság. A 2023-as Glamour Woman of the Year-gálán is hozta a megszokott formáját, hiperszexi bőrszerkóban ment az eseményre.

sirokai 1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A Milenárison megrendezett díjátadóra idén sokan választottak még rajta kívül fekete bőrruhát, de Szabó Zsófival és Lékai-Kiss Ramónával ellentétben Sirokai Diána nem szoknyás, hanem nadrágos verzióban viselte. A szett felsőrésze fűzős megoldást kapott tüllujjakkal - ettől lett igazán sikkes és extravagáns az összkép.

Nem a modell volt az egyetlen testpozitív aktivista, aki tiszteletét tette az estén, Kozma Rita is meghívást kapott, közös fotón mosolyogtak együtt. Ő egy olyan pólót húzott, amelyen az a felirat állt: "nem csak egyféle szépség létezik".

Kozma Rita és Sirokai Diána így mosolyogtak együtt a fotósoknak.
Kozma Rita és Sirokai Diána így mosolyogtak együtt a fotósoknak.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg, kik viselték a legszebb estélyiket a 2023-as Glamour-gálán!

Fotókon mutatjuk a 2023-as Glamour Women of The Year legszebb estélyi ruháit. Lola, Megyeri Csilla és Nagy Adri is ámulatba ejtő kreációt viselt.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük