L.L. Junior és Dárdai Blanka a Glamour-gálán forró csókot váltottak: a fotósok sem zavarták őket

Képeken a 2023-as Glamour Women of The Year szerelmespárjai.

ll-junior-dardai-blanka-cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hat kategóriában díjazták a 2023-as Glamour Women of the Year gálán csütörtök este a Millenárison a kiemelkedő eredményt elért nőket. 

Kiderült, ki lett az év divattervezője, színésznője, énekesnője, sportolója, vállalkozója és közösségimédia-sztárja. A jelöltekről és a díjazottakról bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

Glamour-gála 2023 sztárpárjai

Glamour Women of the Year gálán számos sztár jelent meg, a jelölteket nem egy esetben a párjuk is elkísérte. L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata tavaly óta rengeteg embert érdekel, februárban a szakításukról pletykáltak, ezeknek a híreszteléseknek a Dominikáról posztolt közös fotóikkal vetettek véget. Csütörtök este aztán a rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő életükben először együtt vettek részt egy nagyszabású, sztárokat felvonultató rendezvényen. A Glamour-gála fotósfalánál is turbékoltak, forró csókot is váltottak. 

Képes összeállításunkban nézd meg a 2023-as Glamour-gála többi híres szerelmespárját is!

Cover fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Az est legszexibb sztárja címet  Szabó Zsófi  vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést. Képgaléria legszexibb sztárokról! 

Ezt is szeretjük