L.L. Junior és Dárdai Blanka a Glamour-gálán forró csókot váltottak: a fotósok sem zavarták őket

Képeken a 2023-as Glamour Women of The Year szerelmespárjai.

Glamour-gála 2023 sztárpárjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hat kategóriában díjazták a 2023-as Glamour Women of the Year gálán csütörtök este a Millenárison a kiemelkedő eredményt elért nőket. 

Kiderült, ki lett az év divattervezője, színésznője, énekesnője, sportolója, vállalkozója és közösségimédia-sztárja. A jelöltekről és a díjazottakról bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

Glamour-gála 2023 sztárpárjai

Glamour Women of the Year gálán számos sztár jelent meg, a jelölteket nem egy esetben a párjuk is elkísérte. L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata tavaly óta rengeteg embert érdekel, februárban a szakításukról pletykáltak, ezeknek a híreszteléseknek a Dominikáról posztolt közös fotóikkal vetettek véget. Csütörtök este aztán a rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő életükben először együtt vettek részt egy nagyszabású, sztárokat felvonultató rendezvényen. A Glamour-gála fotósfalánál is turbékoltak, forró csókot is váltottak. 

Képes összeállításunkban nézd meg a 2023-as Glamour-gála többi híres szerelmespárját is!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Az est legszexibb sztárja címet  Szabó Zsófi  vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést. Képgaléria legszexibb sztárokról! 

Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük