Nem Sipos Tominak drukkol lánya a Sztárban Sztár alatt: kiderült, Emma kiért van oda

Sipos Tomi lánya nagyon örült annak, hogy édesapja is a Sztárban Sztár 9. évadának versenyzője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigy zenekar egyik oszlopos tagja, akinek a humoráért nagyon sokan rajonganak. Az egyik legnépszerűbb hazai együttes énekese február 19-től a Sztárban Sztár műsorában méretteti meg magát versenyzőként. 

A Feminának a show-műsor sajtóeseményén elárulta, igyekszik új oldalait is megmutatni a tévénézőknek.

Sipos Tomi a Sztárban Sztár versenyzője

A 49 éves zenész izgatottan és elszántan vág bele a versenybe, amelynek már régóta nagy rajongója. Kilencéves lánya, Emma örült a legjobban, amikor megtudta, hogy édesapját is hétről hétre viszontláthatja majd a képernyőkön. 

sipos-tomi-kep
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Elmondhatatlanul örültem neki, hogy felkértek, hiszen már nagyon régóta rajongója vagyok a műsornak, ahogy lányom is. Úgy érzem, most nagyot fogok gurítani előtte azzal, hogy bekerülhettem ide, és minden héten bizonyíthatok neki is. Bár kétségtelen, hogy nem nekem drukkol a legjobban, hanem a Milónak és Fanninak (Valkusz Milán a Valmar együttes énekese, Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány influencer és énekesnő - a szerk.), de nem baj, ez teljesen normális. 

A műsorban egy jó produkcióhoz nem elég a jó énekhang, a tánctudás is nagyon fontos egy-egy hiteles alakításhoz. Az utóbbi miatt kicsit aggódik, mert nem a táncparkett ördöge. 

- Bármilyen műfajra nyitott vagyok, amitől talán a legjobban tartok, azok a koreográfiát igénylő táncok, mert iszonyatosan botlábú vagyok. Ez volt a második oka annak, hogy elvállaltam a szereplést, mert jócskán kimozdított a komfortzónámból. A Mirigyben való tevékenységeim során is mindig igyekeztem megúszni ezeket a táncos jeleneteket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nincs "szerepálma", sok hazai kedvence van, akiknek szívesen a bőrébe bújna, külföldi énekeseket viszont nem nagyon hallgat. 

- Hazai tekintetében nagyon szeretem a koromból adódóan is a régi motorosokat, mint például Demjén vagy éppen Deák Bill Gyula, ők bármilyen mennyiségben jöhetnek. Külföldit annyira nem szoktam hallgatni, de bárkire nyitott vagyok.

Sipos Peti kisebbik fia

Sipos Peti kétszeres fiús apuka. Fiai, Gergő és Levente már mindketten nagykorúak. Csak ritkán posztol közös fotót velük. Utoljára Gergő 20. születésnapján töltött fel egy apa-fia felvételt. A bejegyzésből nem csak az derült ki, hogy a fiatal srác éppen Miklós napján, december 6-án jött a világra, látható azt is, milyen jóképű pasivá érett.

Ezt is szeretjük