Baricz Gergőt alig ismerni fel: a 2011-es X-Faktor jóképű énekese így megváltozott

Baricz Gergő a Csináljuk a fesztivált! című zenés műsorában bejutott a döntőbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baricz Gergőt alig ismertük fel a Duna Csináljuk a fesztivált! című zenés műsorában, melynek döntőjébe jutott. 

Az énekes sokat változott azóta, hogy a nézők megismerték az RTL Klub tehetségkutatójának második évadában. 

Baricz Gergő és a Csináljuk a fesztivált

Baricz Gergő a 2011-es X-Faktorban Keresztes Ildikó mentoráltjaként a harmadik helyen végzett, a második Muri Enikő lett, a győztes pedig Kocsis Tibor. 2013-ban indult A Dal című műsorban a Stuck on you/Húz című dalával.

baricz-gergo
Fotó: RTL Klub

2023-ban a közmédia egy másik műsorában szórakoztatta a nézőket: a Csináljuk a fesztivált! című műsorban alig ismertük fel az immár 32 éves énekest a nagy szakállával. 

baricz-gergo-csinaljuk-a-fesztivalt
Fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Az első középdöntőben új produkciókat már nem láthattak a nézők, de a sztárelőadók igyekeztek új köntösbe bújtatni versenydalukat és kivívni neki a figyelmet a változatos mezőnyben.

baricz-gergo-csinaljuk-a-fesztivalt2
Fotó: MTVA/Máthé Zoltán

A tíz parádés előadásból harmadikként a Gyere, te nímand Szandival és Kirchknopf Gergővel, másodikként a V’Moto-Rocktól a Várj, míg felkel majd a nap Baricz Gergővel juthatott tovább, az első középdöntő egyértelmű győztese pedig az Úgy szeretném meghálálni lett, amit Kovács Kati után Agárdi Szilvi énekelt nagy sikerrel a műsorban. A három sláger ezzel az eredménnyel bejutott a február 4-i döntőbe.

Malek Miklós egykor és ma

Malek Miklós mindössze 35 éves volt, amikor beült zsűrizni az RTL Klub nagyszabású tehetségkutatójába. Három évadra szerződött, olyan jól ment neki a dolog, hogy az első kettőt az ő versenyzői nyerték, Vastag Csaba, majd Kocsis Tibor. 

Ezt is szeretjük