Sipos Peti kisebbik fia is már 20 éves: Gergő jóképű pasi lett
Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Sipos Peti kétszeres fiús apuka. Leventével és Gergővel csak ritkán láthatjuk.

sipos-peti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsés volt a csillagok állása 1990 szilveszterén. Egy árpádföldi buliban megalakult az az ikonikus nyolcas, akik a 2000-es évekre meghódították a magyar tévénézők szívét. Az Irigy Hónaljmirigy sikere a mai napig töretlen, paródiáikon még mindig könnyesre nevetik magukat a rajongók.

Sipos Peti és öccse, Sipos Tomi csak később csatlakoztak a bandához, de ők is hamar népszerűek lettek. A zenész testvérpárt ma is sokszor láthatjuk különböző műsorokban: legyen az vetélkedő vagy gasztroreality, mindig hozzák a tőlük megszokott humort.

Sipos Peti kisebbik fia

Van egy oldaluk azonban, amelyet nem sokszor mutatnak meg a közönségnek, csak ritkán láthatjuk őket családi körben: mindketten édesapák, míg Sipos Tominak egy kislánya született, Emma, addig bátyja kétszeres fiús apuka. Fiai, Gergő és Levente már mindketten nagykorúak.

Csak ritkán posztol közös fotót velük. Utoljára Gergő 20. születésnapján töltött fel egy apa-fia felvételt. A bejegyzésből nem csak az derült ki, hogy a fiatal srác éppen Miklós napján, december 6-án jött a világra, látható azt is, milyen jóképű pasivá érett.

Utóbbit a kommentelők is kiszúrták, és sokan azon is csodálkoztak, mennyivel magasabb az énekestől a fia. Leventével szintén annak születésnapján állt össze egy közös képre, ő 2021. május 23-án lett 25 esztendős.

Nyilatkozni sem szokott sűrűn a gyermekeiről, de az egyértelmű, hogy igazi laza apuka, akivel tinédzserként együtt bulizhattak a fiai. 2017 karácsonyán kedvenc metálegyüttesük koncertjegyeit kapták ajándékba tőle, hármasban utaztak ki Dániába a fellépésre.  

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de nem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket slam poetry rendezvényeken adott elő. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP 2021

Ezt is szeretjük