Az első X-Faktorban ismertük meg - Shodeinde Dorka ma már 3 gyerekes anyuka

Shodeinde Dorkával nagyot fordult a világ az X-Faktor óta.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shodeinde Dorka nevét 2010-ben, az X-Faktor első évadában ismerte meg az ország. A fiatal lány hét hónapos terhesen vett részt a tehetségkutató válogatóján egy Whitney Houston-dallal. A mentorokat lenyűgözte, bekerült a legjobb 12 közé. Az első élő show-ra megszületett a kislánya, Liza. A fiatal lány végül a hatodik élő adásban esett ki Vastag Tomival szemben. 

Geszti Péter csinos mentoráltja a tehetségkutató után Angliába költözött, ahol nigériai származású férje, Gafar Shodeinde focizott, és egy nevelőotthonban dolgozott. Ekkor már házasok voltak, kilenc évvel ezelőtt keltek egybe. Shodeinde Dorka a szigetországban főiskolára járt, gyorsétteremben dolgozott, és építette zenei karrierjét, menő klubokban énekelt. Második gyermekük, Liam 2014 őszén, már Birminghamben jött világra. 2017 októberében a család egy újabb kisfiúval bővült, aki a Kamal Milan nevet kapta. 

Shodeinde Dorka nyolc év után most hazaköltözött Magyarországra, Százhalombattára a honvágy miatt, és azért, hogy a gyerekeknek szorosabb kapcsolatuk legyen a közeli rokonokkal. A 27 éves énekesnő az RTL Klub Fókusz című műsorában azt mesélte, nem egyszerű boldogulnia a három gyerekkel, mert férje jelenleg még Nigériában tartózkodik, egy hónap múlva érkezik meg. Liza iskolába, Liam óvodába jár. 

- Nem akartuk azt sem, hogy nőnek a gyerekek, telnek az évek, és egy évben kétszer látják egymást. Aztán úgy döntöttünk, hogy most vagy soha - mondta az egykori tehetségkutatós, aki a gyereknevelés mellett a zenei karrierjére is koncentrál, hétvégente már fel is lép.

Ezt is szeretjük