Shane Tusup és gyönyörű barátnője, Courtney: a budai vár előtt romantikáztak

Shane Tusup és barátnője már egy éve együtt vannak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy Hosszú Katinka, úgy Shane Tusup is új életet kezdett 2019 januárjában kimondott válásuk után. Az úszónő a jóképű Gelencsér Máté, míg az edző a San Franciscóban született Courtney Brewer oldalán találta meg a boldogságot. 

A 32 éves amerikai 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét. 

Shane Tusup és barátnője

Shane az édesanyjának köszönhetően ismerte meg új párját, miután hazaköltözött az Egyesült Államokba: Kaliforniában, egy közös barátjuk bortúráján találkoztak. Bár Courtney sosem úszott versenyszerűen - 14 évig balettozott -, neki köszönheti, hogy a golfozás világába tett kitérő után visszatért az úszás világába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My sanity during this chaotic year! 💕

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup és Courtney is nagyon szereti Budapestet, a minap a Dunán hajókázva romantikáztak, fotójukon a háttérben a budai vár látható. Mindketten szeretik a magyar fővárost, a lány már többször posztolt képeket a város nevezetességeiről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🦁 💕 🐰

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés,

Az úszóedző posztja alapján május 7-én ünnepelték kapcsolatuk első évfordulóját. Ehhez többek között Szilágyi Liliána úszónő is gratulált, akit Tusup edz.

A pár az önkéntes karantént is Budapesten töltötte, az összezártság pedig csak még jobban megerősítette a köztük lévő köteléket. 

Shane Tusup barátnője

"Gyönyörű hercegnőm! Köszönöm, hogy mindig ott voltál nekem! Nagyon szeretlek. Te vagy a legjobb barátom, boldogabb nem is lehetnék, hogy végre egymásra találtunk" - írta Tusup 2019 novemberében a posztjában. Közösségi oldalára időnként feltölt barátnőjével közös fotókat, ezeket gyűjtöttük össze. 

Ő Shane Tusup gyönyörű barátnője - Courtney-t novemberben mutatta meg először

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük