Shane Tusup és gyönyörű barátnője, Courtney: a budai vár előtt romantikáztak

Shane Tusup és barátnője már egy éve együtt vannak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy Hosszú Katinka, úgy Shane Tusup is új életet kezdett 2019 januárjában kimondott válásuk után. Az úszónő a jóképű Gelencsér Máté, míg az edző a San Franciscóban született Courtney Brewer oldalán találta meg a boldogságot. 

A 32 éves amerikai 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét. 

Shane Tusup és barátnője

Shane az édesanyjának köszönhetően ismerte meg új párját, miután hazaköltözött az Egyesült Államokba: Kaliforniában, egy közös barátjuk bortúráján találkoztak. Bár Courtney sosem úszott versenyszerűen - 14 évig balettozott -, neki köszönheti, hogy a golfozás világába tett kitérő után visszatért az úszás világába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My sanity during this chaotic year! 💕

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup és Courtney is nagyon szereti Budapestet, a minap a Dunán hajókázva romantikáztak, fotójukon a háttérben a budai vár látható. Mindketten szeretik a magyar fővárost, a lány már többször posztolt képeket a város nevezetességeiről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🦁 💕 🐰

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés,

Az úszóedző posztja alapján május 7-én ünnepelték kapcsolatuk első évfordulóját. Ehhez többek között Szilágyi Liliána úszónő is gratulált, akit Tusup edz.

A pár az önkéntes karantént is Budapesten töltötte, az összezártság pedig csak még jobban megerősítette a köztük lévő köteléket. 

Shane Tusup barátnője

"Gyönyörű hercegnőm! Köszönöm, hogy mindig ott voltál nekem! Nagyon szeretlek. Te vagy a legjobb barátom, boldogabb nem is lehetnék, hogy végre egymásra találtunk" - írta Tusup 2019 novemberében a posztjában. Közösségi oldalára időnként feltölt barátnőjével közös fotókat, ezeket gyűjtöttük össze. 

Ezt is szeretjük