Shane Tusup párja bikiniben is gyönyörű: Courtney megmutatta alakját a strandon
Shane Tusup és Courtney közös fotói elárulják, mennyire szerelmesek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup és Hosszú Katinka válását hivatalosan 2019-ben mondta ki a bíróság, azóta már mindketten más oldalán boldogok. Az úszónő az év szeptemberében jelent meg először nyilvánosan új kedvese, Gelencsér Máté mellett egy filmpremieren, volt férjét pedig több mint egy évvel ezelőtt találta el Ámor nyila.

Az edző egzotikus szépségű párját, Courtney-t édesanyja révén ismerte meg, amikor a szakítás után visszaköltözött az Amerikai Egyesült Államokba. Bár eleinte nem akart eleget tenni az anyai unszolásnak, végül beadta a derekát, és elment arra a bortúrára, ami végül meghozta számára a szerelmet. 

Shane Tusup és gyönyörű párja, Courtney

- Egy közös barátunk bortúrájára volt meghívónk, de nem akartam menni. Anyukám mondta, hogy el kell mennem, mert Courtney is ott lesz. Úgy voltam vele, eleget teszek a kérésének, csak hagyjon békén, és ne próbáljon többé lányokkal összehozni - mesélte 2019 novemberében a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A nagy találkozás jobban nem is sikerülhetett volna, kiderült, mennyire összeillenek. Így nem is volt kérdés, amikor Tusup visszatért Magyarországra, Courtney is vele tartott. Szerelmük tüze pedig azóta sem hunyt ki, sőt a koronavírus-járvány miatti összezártság alatt még inkább bebizonyosodott, milyen jól kiegészítik egymást.

- Már jó ideje együtt vagyunk. Idővel egyre jobb lesz a kapcsolatunk, erősebbek lettünk. És az, hogy ő meghozta azt az áldozatot, hogy ideköltözött Magyarországra, szavakban ki sem tudom fejezni, mennyit jelent nekem. Egy őrült élmény volt az elmúlt másfél év a koronavírus-járvány miatt, hiszen sem ő, sem én nem láthattuk a családunkat. Nem tudom, a sok nehézséget, hogyan kezeltem volna nélküle - az edző ezt már 2021 júniusában mondta a Fókusznak.

Képes összeállításunkban megnézheted Shane Tusup és Courtney imádni való fotóit az Instagramról. A felvételek magukért beszélnek, sugárzik róluk, hogy milyen boldogok együtt.

Ezt is szeretjük