Meglepő, Sebestyén Balázs hova menekül a gyerekei elől: ezért lép meg egy időre

Sebestyén Balázs különös helyre húzódik vissza, ha egy kis szünetet szeretne tartani az apai kötelességeinek teljesítésében.

Sebestyén Balázs a vécén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs a Gyertek át! sztárvetélkedő műsorvezetőjeként számos vicces történetet oszt meg a vendégeivel és a nézőkkel.

A műsorban beszélt arról is, hogy hova szokott menekülni a gyermekei elől, ha úgy érzi, egy kis nyugalomra lenne szüksége.

Sebestyén Balázs a vécén

Az egyetlen nyugalmas helyszín, ahol úgy gondolja, nyugta lehet egy kis időre, az a mosdó. Azonban a nyugodt percek sem tartanak örökké, hiszen sokszor még ott is meglepik.

sebestyen-balazs-kepe
Fotó: RTL/Gyertek át!

- Egy idő után bejön utánad a budiba, és akkor jössz rá, hogy elvesztetted az életedet.

Az ilyen kellemetlen eseteket is megpróbálja valahogyan kezelni és megkérni a gyerekeket, hogy most inkább hagyják békén.

- Vicces, amikor bejön, hogy „Apa, gyere játszani!”, te meg ott ülsz a budin és éppen sz*rsz!  Erre azt mondod csak, hogy értem én, de most nem tudok kimenni.

Nézd meg Sebestyén Balázs feleségét!

Sebestyén Balázs ás Viki 2009 nyarán házasodott össze. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Ő Sebestyén Balázs gyönyörű felesége - A ritkán látott Vikivel közös fotót posztolt

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép:RTL

Ezt is szeretjük