A kopasznál is rosszabb - Sebestyén Balázs friss fotója kommentlavinát indított
Sebestyén Balázs friss fotóján nem kopasz, de nem is néz ki jól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs szerda késő este egy olyan fotót posztolt magáról, ami alapján a kommentelők elkezdtek találgatni, vajon tényleg letolta-e a haját nullás géppel, mint ahogy azt már pár éve fogadásból tette, vagy csak egy érdekes telefonos appot használt az Instagram-poszthoz, amin szakállal és tar fejjel látható.

Volt, aki azt írta, így legalább hasonlít rádiós kollégájára, Vadon Janira, míg mások szerint kiköpött Bruce Willis vagy éppen John Travolta lett.

A műsorvezető ma délutáni új posztjából kiderült, hogy valóban csak viccről volt szó. "Na jó, látom nem jött be az új séróm, akkor visszanövesztem, viszont a hajnövesztő szerek nagyon öregítenek, legyetek nagyon óvatosak!" – írta.

A hozzászólók szerint ez a fotója még rosszabb, mint a tegnapi kopasz kép. "Ezzel a képpel gyereket lehet ijesztgetni" – írta valaki. Mást Mickey Rourke-ra, Steven Tylerre, John Malkovich-ra, Josh Brolinra, Nick Nolte-ra vagy éppen Révész Sándorra emlékeztette, míg volt, aki azt írta, olyan mint egy kiégett, drogos művész.

Ezt is szeretjük