Schobert Norbi cáfolta, hogy csődbe ment az Update, mégis sorra zárnak be a boltok
Schobert Norbi először beszélt a boltjait érintő állítólagos csődhelyzetről. Mindent cáfolt a Fókusznak.

schobert-norbi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több pletyka is felmerült Schobert Norbi Update-üzleteivel kapcsolatban az elmúlt hetekben. Mivel a fitneszguru nevével fémjelzett termékeket értékesítő boltok sorra zárnak be, sokan úgy vélik, csődhelyzet fenyegeti a céget.

A Fókusz utánajárt a helyzetnek. Több tulajdonos is megerősítette nekik, azokat az üzleteket is a csőd fenyegeti, amelyek még nyitva vannak.

Schobert Norbi az Update csődjéről

Az RTL felkeresett több Update-boltot, pékséget és bisztrót, amelyekben a honlap szerint még lehet vásárolni. Volt olyan üzlethelyiség, ahol már egy másik vállalkozást találtak, máshol lerobbant kirakattal kellett szembesülniük. 

Egy Update-bolt kirakata a Fókusz 2022. december 14-i adásában.
Egy Update-bolt kirakata a Fókusz 2022. december 14-i adásában.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Egy plázában rejtett kamerával kérdezték a szomszédos üzletek eladóit, tudják-e, mi történhetett. Azt a választ kapták, hogy megszűntek. 

Egy olyan bolttal is beszéltek, amely még nyitva van. Ott azt mondták, két hete nem kapnak árut, hamarosan nekik is zárniuk kell, illetve úgy tudják, az egész cég megszűnik.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsor stábja először magát Schobert Norbit kereste az üggyel kapcsolatban, sokáig nem tudták elérni, majd váratlanul telefonon nyilatkozott az ügyben. Cáfolta, hogy csőd fenyegetné az Update-birodalmat.

- Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében. A jövő héten el fogok mindent mondani. 

Itt egy logisztikai átállás van, semmi gond nincsen. 

- Nem csak Update, hanem nagyon sok bolt bezárt Magyarországon sajnos - szögezte le. 

Schobert Norbi és Rubint Réka esküvője

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget szeptemberben. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük