Schobert Norbinak beolvasott a kamerák előtt Sárközi Ákos: 23 éve nem beszélt vele így senki

Schobert Norbival rég nem beszélt úgy senki, mint a szigorú sztárséf, Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP hatodik évadának nyitóadásában.

konyhafonok-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. november 15-én elindult A Konyhafőnök VIP új, immár hatodik évada. Az első felvonásában Fördős Zé és zsűritársai, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megkezdték a hazai hírességek konyhai kiképzését.

Az első adásban tíz VIP-szakácsjelölt főzött, akik bemutatkozó tányérjuk elkészítése után azonnal mély vízbe kerültek.

Schobert Norbi A Konyhafőnök VIP-ban

Sárközi Ákos egy különleges textúrákkal tarkított, babos tányért villantott a celebeknek, akiknek az volt a feladata, hogy egy hasonló, újragondolt babos ételt készítsenek. Segítségként Zé bemutatta, milyen fogásokat várnak tőlük, új köntösben: Jókai csülkös bablevest, zöldbabfőzeléket tükörtojással, mangalica-babgulyást vagy sóletet pulykamellel. 

sarkozi-akos
Fotó: RTL Magyarország

A zsűritagok közül Sárközi Ákos a legszigorúbb, ezt Schobert Norbi is megtapasztalhatta a második feladat során. A fitneszguru már kitálalta a zöldbabfőzeléket tükörtojással, mézzel sült babcsírával, pak choi-jal és kolbásszal, és a lóbabos köretelemet főzte, amikor a zsűritagok a pultjához léptek, és a sztárséf elégedetlenségének adott hangot. 

- Norbi, nagyon szeretném, hogy újratálald az egészet. Itt állsz már öt perce, és nem csinálsz semmit, ahelyett, hogy az étellel foglalkoznál. Most nekem új néz ki, hogy van egy halom krém, rajta egy tojás, és a két szélére odapakoltam valamit. Ez nem étel: új tányér, új tálalás! - olvasott be neki Sárközi Ákos.

A cikk az ajánló után folytatódik

Schobert Norbi meglepettségében csak annyit tudott mondani, hogy „Meglesz!” Később a kulisszák mögött bevallotta, hogy jó rég nem beszélt vele úgy senki, mint Sárközi. 

schobert-norbi
Fotó: RTL Magyarország

- 1998-ban parancsnokként szereltem le a rendőrségtől, utoljára az ezredparancsnok cseszett így le. Belegondoltam, hogy 23 éve senki nem merte rám emelni a hangját, senki nem mert engem face to face (szemtől szemben) kritizálni. Sárközi Ákos volt az első, már ezért megérte eljönni - vallotta be az ötvenéves sztár, aki szereti a kihívásokat.

Fördős Zé 17 évvel fiatalabb párja, Sári

A gasztroguru több mint három éve boldog párkapcsolatban él jóval fiatalabb párjával, Sárival. A nagy korkülönbség nem okoz problémát a kapcsolatukban, ahogy az sem, hogy a 44 éves sztár nem házasságpárti. Bevallotta, az esküvőt felesleges felfordulásnak tartja, de szerelme kedvéért beadná a derekát, elbohóckodna a sajátjukon. 

Ezt is szeretjük