Ő Fördős Zé ritkán látott párja: Sári kedvéért még a nősülésre is rászánná magát

Fördős Zé az esküvőt felesleges felfordulásnak tartja, de párja kedvéért hajlandó lenne oltár elé állni.

Ő Fördős Zé párja, Sári kedvéért megnősülne
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fördős Zé évek óta az egyik legismertebb gasztroguru az országban, A Konyhafőnök kilencedik évadában azt is megmutathatja, milyen mentor, ugyanis 2021-ben csapatot kapott. 

A magánéletére sem lehet panasza, három éve boldog párkapcsolatban él jóval fiatalabb párjával, Sárival. 

Fördős Zé és párja, Sári

A nagy korkülönbség nem okoz problémát a kapcsolatukban, ahogy az sem, hogy a 44 éves sztár nem házasságpárti. A saját kora sem foglalkoztatja, a Hot! magazinnak azt mondta, fiatalos tempóban éli az életét, amiben a huszonéves lány is társa. 

- Utazik, túrázik, szörfözik, és most siklóernyőzni tanul. Alapvetően persze nem ezek kapcsolnak össze minket, de örülök, hogy tudunk osztozni a hobbijainkban, így többet lehetünk együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Nem vagyok házasságpárti, az esküvőt pedig felesleges felfordulásnak tartom. De Sári kedvéért beadnám a derekamat, elbohóckodnék a sajátunkon. 

Fördős Zé szülei házasságban élnek, de soha nem nyomasztották fiukat azzal, hogy ideje lenne oltár elé állnia. A húga három gyermek édesanyja, de a párjával papír nélkül is boldog családi életet élnek. 

A Sárival közös életünk persze napirenden van. Tervezünk családot, de még nem idén, és nem is jövőre.

Azt is bevallotta, hogy egyre többet gondol az apaságra: olyan édesapa szeretne lenni, aki aktívan részt vesz a családi életben, aki bevásárol, vagy a ház körüli munkákat is elvégzi. Csak az aggasztja, hogyan tud majd lejjebb adni abból a nagyfokú szabadságból, amiben jelenleg is él. Ha lesz gyerekük, nehezebben tudnak majd utazni, ugyanakkor úgy gondolja, gyerekkel sem kivitelezhetetlenek a kalandok. 

- Az megnyugtatott, hogy Srí Lankán is láttam babás párokat tuktukozni. Sári pedig egy szívós csaj, aki 8000 méter magasságot és 120 kilométert gyalogolt velem Patagóniában tíznapi élelemmel a hátán, úgyhogy tudom: bírni fogja a tempót.  

Magyar gasztrosztárok és párjaik 

A Konyhafőnök szigorú Sárközi Ákosa sokak kedvence lett, amióta 2016-ban csatlakozott a műsorhoz. Bár a versenyben kemény kritikákat fogalmaz meg, és nem bánik kesztyűs kézzel a csapatának tagjaival, a való életben épp az ellenkezője sugárzik róla. 2019-ben kötötte össze az életét a gyönyörű festőművész Évával, akivel azóta is a legnagyobb harmóniában élnek együtt.

Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Sárközi Ákos és gyönyörű, szőke felesége igazi álompár - Képeken magyar gasztroguruk és szerelmeik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A konyhafőnök

Ezt is szeretjük