"Zsófi lányunk ballagásán!" - Sárközi Ákos szép, szőke nevelt lánya középiskolás lesz
Sárközi Ákos nevelt lánya, Zsófi elballagott az általános iskolából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákossal 2016-ban, A Konyhafőnök negyedik évadában találkozhattak először a nézők, azóta is ő az RTL Klub gasztrovetélkedőjének az egyik szigorú séfje. 

A 44 éves sztár számára a 2018-as év is sorsfordító volt: az esztendő tavaszán ismerkedett meg a festőművész Évivel, akit még ebben az évben egy óriásplakát segítségével feleségül is kért. 2019 nyarán nagyon szűk körben házasodtak össze.

Sárközi Ákos nevelt lánya elballagott

A házasságba Sárközi Ákos egy ma már 13 éves lányt, Annát, Évi pedig egy lány és egy fiút hozott: Zsófit és két évvel fiatalabb öccsét, Bálintot. A lányok között csak egy év a korkülönbség. 

Zsófi pénteken ballagott el az általános iskolából, ősszel már középiskolás lesz. "Zsófi lányunk ballagásán! Kész nő! Hamarosan vennem kell puskát" - írta a poszthoz, amin feleségével és nevelt lányával látható. 

A kommentelők szerint nagyon szép, csinos lány a ballagó, nem csoda, hogy félti az udvarlóktól. "Azért szerencsés is lehet a leendő udvarló egy hétvégi ebédnél, ha te főzöl, nagyon jókat fog enni" -olvasható az egyik hozzászólásban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sárközi Ákos a felesége gyermekeivel is úgy bánik, mint a saját lányával. Évi a Story magazinnak 2020 novemberében azt mondta, Zsófi és Bálint is apjukként tekint Sárközi Ákosra. 

- Ez főleg annak köszönhető, hogy már évek óta legalább annyira a gondjukat viseli, mint én. Szereti, biztatja őket, tanul és játszik velük. Akárcsak én Ákos lányával. Mi öten összetartozunk! 

- Csodálatos, hogy a feleségemmel együtt kaptam még egy lányt és egy fiút. Ha nem is én vagyok a biológiai apjuk, sajátomként szeretem őket. Három gyerekem van, és ez hihetetlenül boldoggá tesz - mondta a hetilapnak a sztárséf.

Szerinte a három gyerek nagyon különböző, de abban megegyeznek, hogy mindegyik nagyon önálló. 

- Ez legfőképp az iskolai eredményeiken látszik: anélkül is kitűnő tanulók, hogy a nyakukra járnánk. (…) A lányok miatt viszont mármost fő a fejem, elkezdtek csajoskodni. Előtérbe került a körömfestés, a smink, és hamarosan kérők tucatjai állnak majd a ház előtt, én meg élezhetem a késeket - tréfálkozott Sárközi Ákos. 

Magyar gasztrosztárok és párjaik

Bár Sárközi Ákos A Konyhafőnökben kemény kritikákat fogalmaz meg, és nem bánik kesztyűs kézzel a csapatának tagjaival, a való életben épp az ellenkezője sugárzik róla. A gyönyörű festőművész Évával a legnagyobb harmóniában élnek együtt. Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Ezt is szeretjük