Sárközi Ákos és 12 éves lánya: Anna örökölte a sztárséf kék szemét

Sárközi Ákos le sem tagadhatja kislányát, Anna nagyon hasonlít az apukájára.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába a sok szigorú pillantás A Konyhafőnök zsűrijének pultja mögül, Sárközi Ákosról számtalanszor bebizonyosodott, hogy csak a versenyben és a konyhában keménykezű ítész. A magánéletben vajszívű apuka, akit felesége és gyermekei könnyűszerrel kenyérre kennek. 

Az Instagram-követői biztosan tudhatják, mennyire lubickol a családfőszerepben, hiszen időnként bepillantást enged abba, hogy telnek a hétköznapjaik.

Sárközi Ákos 12 éves lánya, Anna

Második feleségével annak idején mindketten szülőként érkeztek a kapcsolatba. Éva egy fiú és egy lány édesanyja, míg a 43 éves sztárséfet előző felesége egy kislánnyal ajándékozta meg. Anna 2008. január 30-án született, és édesapja fotóit elnézve, kék szemét tőle örökölte. 

Posztjai alapján le sem tagadhatná, hogy igazi lányos apuka. Az imádni való kiskamasz akármire rá tudja venni, még arra is hajlandó, hogy színes fülű kisegérként csücsörítsen a kamerába lánya kedvéért.

"Amikor a gyerek tanítja az apját, mire is jók az alkalmazások a telefonon" - írta az imádni való képsorozathoz.

Rajongói is imádják, hogy ennyire odaadó, ha a gyermekéről van szó. A közös képeken mindig dicsérik a lányát, valamint azt, milyen irigylésre méltóan felhőtlen a viszony Anna és Éva gyermekei között.

Kevesen tudják Sárköziről, hogy még tetoválásaiban is visszaköszön, mennyire imád apuka lenni. Alkarját egy felírat díszíti, melyen az olvasható, hogy „apának lenni jó”. Kislánya arcmását is magára varratta, a portré a válla felett helyezkedik el, számolt be róla a Fókusz riportjában 2017 júniusában.

Rácz Jenő barátnője

Gyuricza Dóri le sem tagadhatná, hogy majd kicsattan az önbizalomtól. A 26 éves szépséget A Konyhafőnök hatodik évadában ismerhettük meg, ahol azonnal levette a lábáról a séfet. Már akkor is igazi bombázóként ragadott fakanalat, ám az utóbbi hónapokban még inkább kirobbanó formába hozta magát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük