Ráismersz Fördős Zére? Így nézett ki 20 évvel ezelőtt A Konyhafőnök sztárja
Fördő Zé posztolt egy fiatalkori fotót, amin 22 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé öccsével, Fördős Petivel 2012-ben indította el a Szárnyas Ízvadász című gasztroblogot, aminek az utódja a mai Street Kitchen.

2014-ben a tévénézők körében is ismert lett: az év szeptemberében indította el az RTL Klub A konyhafőnök című főzőshow-ját, aminek Zé lett a műsorvezetője és az állandó zsűritagja.

Fördős Zé fiatalon

A gasztrovetélkedő azóta is a kereskedelmi csatorna egyik legsikeresebb saját gyártású produkciója. Fördős Zé mellett volt már zsűritag Bernáth József, Vajda Pierre, Wossala Rozina és Gáspár Bea, a negyedik évadban érkezett Sárközi Ákos, az ötödikben pedig Rácz Jenő, akik 2021-ben is a műsor ítészei. A Konyhafőnöknek az indulás óta volt öt VIP-évada, amelyben sztárok mutatták meg, hogyan boldogulnak a konyhában. A civil versenyzők számára 2021. május 3-án indult a nyolcadik évad Zé közbelép alcímmel, abban ugyanis Fördős Zé is kapott csapatot sárga köténnyel, azonban ez a csapat csak a válogatás idején volt érvényben.

fordos-ze
Fotó: RTL Klub

A 44 éves sztárt A Konyhafőnök sikerének köszönhetően az újságok címlapjáról is sokszor visszaköszönt, az utcán is felismerik. 20 évvel ezelőtt készült fotóján viszont nem biztos, hogy mindenki ráismer.

Fördős Zé ritkán oszt meg magáról régi fotókat, igazi kuriózum az a kép is, amit 2018-ban posztolt: ezen 11 éves.

A Konyhafőnök mellett 2014-ben A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is feltűnt, 2016-ban pedig a Farm című valóságshow műsorvezetője volt Nádai Anikóval együtt. Ennek döntőjében viselt bajuszt, ami nem nyerte el a nézők tetszését.

Rácz Jenő menyasszonya dögös bikiniben

A sztárséf április végén repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több bikinis képet is posztolt. 

Ezt is szeretjük