Sárközi Ákos gyönyörű otthona: A Konyhafőnök sztárséfjének elegáns a lakása
Sárközi Ákos és felesége, Évi Budapest belvárosában találták meg álomotthonukat.

sarkozi-akos-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákost A Konyhafőnök szigorú séfjeként ismerte meg az ország, majd az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében 2019 őszén korábban nem ismert oldalát mutatta meg felesége, Évi oldalán. 

2018 tavaszán ismerkedtek meg, még ebben az évben eljegyezték egymást, a következő év nyarán pedig nagyon szűk körben (a fotóssal együtt csak hatan voltak) a Balatonnál, egy vitorlás hajón összeházasodtak. A Nyerő Páros forgatása egyfajta nászút is volt számukra. 

Sárközi Ákos lakása

- Nagyon gyorsan összeköltöztünk, megismertem a családját, a gyerekeit, ő is megismerte az én családomat, az én gyermekemet. Minden klappolt, akkor pedig azt gondoltam, nem kell keresnem tovább, nekem nem kell más, csak ő - mesélte a Fókusznak Sárközi Ákos, akinek egy lánya, Évinek pedig egy lánya és egy fia van. 

2020 augusztusában otthonukat is megmutatták a műsor stábjának: a Budapest belvárosában található lakásba a forgatás előtt körülbelül fél évvel költöztek be. Azt mondták, megtalálták az álomotthont, ahol mindennek és mindenkinek megvan a helye. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez az első olyan közös otthon, ami már a mienk. Sok helyen laktunk, és mindig szerettünk elmenni akár még albérletbe is, jó volt, hogy költözgettünk, de most a gyerekek voltak a legfontosabb szempont - mesélte a 44 éves sztár. 

Képes összeállításunkban megnézheted Sárközi Ákos és Évi álomotthonát, amelyre Budapest belvárosában leltek rá. 

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük