Schobert Norbiról kitálalt a híres magyar gasztroblogger: így reagált a vádjaira

Schobert Norbi a Facebook-oldalán reagált azokra a vádakra, amelyekkel Burján Szafi illette.

schobert-norbi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi körül újabb botrány alakult ki: ezúttal a híres magyar gasztroblogger, Burján Szafi tálalt ki róla. Több dologgal is megvádolta, többek között azzal, szándékosan, rosszindulatból akart ártani neki.

2015-ben volt az első nyilvános harcuk, miután a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal olyan problémás termékeket hívott vissza, amelyeket mindketten forgalmaztak. 

Schobert Norbi és Burján Szafi

Burján Szafi állítása szerint Schobert Norbi mindezt úgy kommunikálta le, hogy az emberek azt higgyék, köze van a szóban forgó termékek gyártásához.

Burján Szafi a Life TV műsorában.
Burján Szafi a Life TV műsorában.
Fotó: Life TV/Great Life - Nagyszerű élet

Kérte, hogy az erről szóló posztot vegye le az oldaláról.

- De nem tette. Kiemelt posztként futott. 

Akkor találkoztam először a szándékos rosszindulatával.

- Az egész hadakozásunk alatt az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott. Sajnos három is volt, és mondanom sem kell, mekkora tragédia ez egy nő számára. Norbi ezt is az ellenem indított kampányában használta fel, mondván, erről is a mindenmentes táplálkozásom tehet - emlékezett vissza a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Azt is elmesélte, jól indult a kapcsolatuk, táplálkozási tanácsadóként ő maga ajánlotta a termékeit az ügyfeleinek, de csalódott benne, amikor irányt váltott a cége.

- Olyan elvek és ezek mentén olyan termékek jelentek meg, amelyekkel már nem értettem egyet, sőt a kalóriatartalom sem volt feltüntetve rajtuk. Ezt jeleztem Norbinak, mire ő kijelentette, ha nem tetszik valami, akkor csináljam utána jobban, és kitiltott a Facebook-csoportjából.

norbi
Fotó: RTL/Reggeli

Norbi minderre a Facebook-oldalán nyílt levélben reagált. Elismerte, valóban volt köztük vita, de a fenti vádak közül valamennyiről azt állította, nem igazak. Posztját változtatás nélkül közöljük:

„Kedves Szafi, kedves Story magazin! Ma nehéz napokat élek, de így egy Story címlapra ébredni, hogy fel sem hívnak, meg sem kérdeztek, nem esik jól. Valóban egyszer összeszólalkoztunk, de azért mert a Szafi terméket (DON – deoxinivalenol) mérgezés miatt visszahívta a Nébih. Kommentben a nébih közlemény. Soha nem beszéltünk, így nem tilthattalak ki. Nem gyárthattam kalória feltűntetés nélküli terméket, mert törvény nem engedi. A három vetélésedről eddig nem tudtam. Sajnálom, de ezért soha nem bántanék egy Nőt. Nekem is három gyerekem van, tudom mi a Család. Szívesen találkozok bárkivel, nem sütöm le a szemem. Minek reggel hadüzenetre ébredni, hanem üzleti érdek? Évek óta nem foglalkozunk egymással. Isten áldjon Szafi! Béke Veled is!”

Nézd meg Schobert Norbi és Rubint Réka otthonát!

A sztárpár otthonából mesés panoráma nyílik. A többszintes családi házat ilyen pazar stílusban rendezték be.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük