Schobert Lara 19 éves lett ma: tévés munkát kapott a TV2 sikerműsorában
Schobert Lara a Sztárban Sztár leszek! című műsor online riportere lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma lett 19 éves Schobert Lara: nemcsak a születésnapja miatt emlékezetes számára ez az évszám, hanem azért is, mert ezt a napot már a TV2 munkatársaként ünnepelheti. 

Tegnap jelentette be, hogy online riporterként dolgozhat a csatorna egyik sikerműsoránál. 

Schobert Lara és a TV2

- Hatalmas bejelentenivalóm van: a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának én leszek az online riportere! - mondta fülig érő mosollyal. 

schobert-lara
Fotó: TV2

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyereke ezt követően kérdésekre is válaszolt. Elárulta például, hogy az életében most erre a felkérésre a legbüszkébb. 

- Nagyon-nagyon jólesett, hogy megkerestek, és itt lehetek, a másik, amire pedig a legbüszkébb vagyok, az a lovacskám. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha tehetné, Dua Lipa bőrébe bújna a legszívesebben: nem feltétlenül a hangja miatt, mert szerinte vannak nála jobb énekesnők, de a kisugárzása és a hangja mindent visz nála. Mások általában azt mondják róla, hogy nyitott, barátságos és közvetlen, ő pedig fontos tulajdonságának tartja az őszinteségét. Arról is beszélt, mit vár a Sztárban Sztár leszek!-től. 

- Azt várom, hogy aki engem eddig nem hallott beszélni - mert nem vagyok egy nagy beszélős típus - az most jobban megismerje a személyiségemet. Nagyon szeretnék megfelelni, mert nagyon maximalista vagyok, és szeretném jól teljesíteni a munkámat amellett, hogy nagyon izgulok! - vallotta be. 

Schobert Larát a születésnapja alkalmából édesapja, Schobert Norbi az Instagram-oldalán is felköszöntötte, és sok sikert kívánt a munkájához. 

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget a következő együtt töltött húsz évre. Ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé. Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt.

Ezt is szeretjük