Schobert Lara pékségben dolgozik, pedig Szantorinin luxusnyaraláson lazíthatna
Schobert Lara és Norbika nem tartott szüleikkel a görögországi Alakreform táborba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbi kisebbik fiukkal, Zalánnal hétfőn elutaztak Szantorinire: a mesés, görög szigeten tartják a világjárvány kirobbanása után az első külföldi alakreformtábort. 

"Lara és Norbika úgy döntöttek, hogy itthon maradnak és az @updatebajcsy és a MOM Update üzletében dolgoznak" - írta közösségi oldalán a 43 éves sztár. 

Schobert Lara dolgozik nyaralás helyett

Schobert Larát a Bors újságírója a családi bolthálózat egyik üzletében kérdezte arról, miért mondott le a családi luxusnyaralásról, és tölti inkább a napokat a meleg sütők előtt a vásárlók kiszolgálásával. 

- A saját döntésem volt, hogy itthon maradok. Dolgozni szeretnék, meg akarom ismerni az üzletünket, a termékeket, a vendégeket, és nem mellesleg pénzt is szeretnék keresni.

Utálok ugyanis kölcsönkérni a szüleimtől. Jobban esik azt elkölteni, amiért megdolgozom

- mondta a 17 éves lány.

Kis kora óta elég önálló, és főként az édesapjával kellett megküzdenie a leválás folyamatában. Tisztában van azzal, milyen előnyökkel jár az, hogy jómódú családban nőhet fel, ugyanakkor megtapasztalta az ismertség árnyoldalait is. 

schobert-lara
Fotó: TV2/Mokka

A Schobert családnévvel duplán meg kell dolgoznia mindenért, és nagyon sok előítélettel szembesül. Eleinte bántotta, hogy sokan úgy formálnak róla véleményt, hogy nem is ismerik, de ma már megtanulta a helyzetet kezelni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szerencsés vagyok, hogy ide születtem, de én nem az a fajta tinédzser vagyok, aki az apucitól kapott luxuskocsiban furikázik a haverokkal minden este.

Nem akar a szülei árnyékában élni, de a családi örökségnek sem fordít hátat: szeretné a saját céljai megvalósítása mellett a szülei által létrehozott bolthálózatot is továbbvinni. 

- Ha azt kérdezik, hol leszek húsz év múlva, azt válaszolom, hogy lesz egy lovardám, ahol gyerekeket tanítok majd lovagolni, és persze lesz ott egy nagy étterem is a szüleim által életre keltett bolthálózat termékeivel. Mindkettőt szeretném.

Továbbvinni, menedzselni az Update márkát, és mellette lovakkal foglalkozni. Ez a vágyam.

Ezért dolgozom most is ahelyett, hogy a tengerparton koktéloznék - árulta el a napilapnak a tinilány.

Gesztesi Panka modell lett

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodáskorában kezdett. Pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa is, aki kampányukhoz már háromszor választotta ki a sztárcsemetét. 

Ezt is szeretjük