Sarka Kata közleményt adott ki: sajnálja, ha másokat átvertek, ő megkapta a pénzéért a kezelést
Sarka Kata a napokban felröppent hírekre reagált, és az influenszereket ért kritikára.

sarka-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kedd esti Fókuszban többen is kamera elé álltak, akik feljelentést tettek egy nyirokmasszázst hirdető nő ellen

Az ügyfeleitől előre utalással kérte a fizetséget a kezelésekre, többalkalmas bérletekre, méregtelenítő kúrákra, akik nem aggódtak azon, a pénzért kapnak-e vajon szolgáltatást, hisz számos ismert ember posztolt róla az oldalán, így Sarka Kata vagy Zimány Linda is. 

Sarka Kata közleménye

A hírességek közül Vasvári Vivien tájékoztatta arról a követőit, hogy a nő nem megbízható. Kajdi Csaba élesen bírálta azokat az influenszereket, akik nem kellőképpen tájékozódnak. Úgy véli, ha valakinek több százezer fős a követőtábora, felelősséggel tartozik a véleményéért, és meg kellene védenie a követőit, de ő úgy látja, sokan csak azt nézik, ők mit kaphatnak, mit próbálhatnak ki.

sarka-kata
Fotó: FEM3

Pár órával ezelőtt Sarka Kata az Insta-storyjában az üggyel kapcsolatban közleményt adott ki, melyben azt írta, amennyiben bebizonyosodnak a nő ellen felhozott vádak, nagyon sajnálja az érintetteket, ugyanakkor üzleti kapcsolatban nem állt a nyirokmasszázst végző nővel, nem reklámozta, mindössze fizetett a szolgáltatásért, amivel elégedett volt.

„Sziasztok! Egy, a napokban felkapott témában szeretném tisztázni az engem érintő helyzetet. 

Egy olyan személy került a közösségi média fókuszába, akihez én is jártam nyirokmasszázs kezelésre. A kezelések után a kezelési díjat, hiszen a szolgáltatással elégedett voltam, mindig megfizettem és masszázsokkal kapcsolatban semmilyen negatív élmény nem ért. 

Ő is és én is posztoltam arról, hogy hozzá jártam és ez így rendben is volt. Ezért cserébe egyikünk sem részesült anyagi/természetbeni ellenszolgáltatásban – pozitív volt a tapasztalatom, így megosztottam Veletek. 

Mindezzel csupán arra szeretnék rávilágítani – a médiában közöltekkel ellentétben -, közöttünk nem alakult ki semmilyen jellegű üzleti együttműködés.

Ugyanakkor megdöbbenve olvastam az ellene felhozott vádakat, így amennyiben azok igaznak bizonyulnak, úgy nagyon sajnálom az érintetteket” - írta. 

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata idén is bejelentkezett Floridából, ahol az esti futása után fürdőruhás képeket posztolt. Az egyiken pálmafák között koktélozik, a másikon egy jacht végében pózol a barátnőjével: mindegyik felvételen egy tűzpiros fürdőruhát visel. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: FEM3

Ezt is szeretjük