Sarka Kata közleményt adott ki: sajnálja, ha másokat átvertek, ő megkapta a pénzéért a kezelést

Sarka Kata a napokban felröppent hírekre reagált, és az influenszereket ért kritikára.

sarka-kata-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A kedd esti Fókuszban többen is kamera elé álltak, akik feljelentést tettek egy nyirokmasszázst hirdető nő ellen

Az ügyfeleitől előre utalással kérte a fizetséget a kezelésekre, többalkalmas bérletekre, méregtelenítő kúrákra, akik nem aggódtak azon, a pénzért kapnak-e vajon szolgáltatást, hisz számos ismert ember posztolt róla az oldalán, így Sarka Kata vagy Zimány Linda is. 

Sarka Kata közleménye

A hírességek közül Vasvári Vivien tájékoztatta arról a követőit, hogy a nő nem megbízható. Kajdi Csaba élesen bírálta azokat az influenszereket, akik nem kellőképpen tájékozódnak. Úgy véli, ha valakinek több százezer fős a követőtábora, felelősséggel tartozik a véleményéért, és meg kellene védenie a követőit, de ő úgy látja, sokan csak azt nézik, ők mit kaphatnak, mit próbálhatnak ki.

sarka-kata
Fotó: FEM3

Pár órával ezelőtt Sarka Kata az Insta-storyjában az üggyel kapcsolatban közleményt adott ki, melyben azt írta, amennyiben bebizonyosodnak a nő ellen felhozott vádak, nagyon sajnálja az érintetteket, ugyanakkor üzleti kapcsolatban nem állt a nyirokmasszázst végző nővel, nem reklámozta, mindössze fizetett a szolgáltatásért, amivel elégedett volt.

„Sziasztok! Egy, a napokban felkapott témában szeretném tisztázni az engem érintő helyzetet. 

Egy olyan személy került a közösségi média fókuszába, akihez én is jártam nyirokmasszázs kezelésre. A kezelések után a kezelési díjat, hiszen a szolgáltatással elégedett voltam, mindig megfizettem és masszázsokkal kapcsolatban semmilyen negatív élmény nem ért. 

Ő is és én is posztoltam arról, hogy hozzá jártam és ez így rendben is volt. Ezért cserébe egyikünk sem részesült anyagi/természetbeni ellenszolgáltatásban – pozitív volt a tapasztalatom, így megosztottam Veletek. 

Mindezzel csupán arra szeretnék rávilágítani – a médiában közöltekkel ellentétben -, közöttünk nem alakult ki semmilyen jellegű üzleti együttműködés.

Ugyanakkor megdöbbenve olvastam az ellene felhozott vádakat, így amennyiben azok igaznak bizonyulnak, úgy nagyon sajnálom az érintetteket” - írta. 

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata idén is bejelentkezett Floridából, ahol az esti futása után fürdőruhás képeket posztolt. Az egyiken pálmafák között koktélozik, a másikon egy jacht végében pózol a barátnőjével: mindegyik felvételen egy tűzpiros fürdőruhát visel. 

Sarka Kata fürdőruhás fotója Floridából: tűzpirosban pózol a tengerparton

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: FEM3

Ezt is szeretjük