Sarka Katát is keményen kritizálta Kajdi Csaba: nem viselkedhetne akárhogy ilyen sok követővel

Kajdi Csaba szerint, akinek több száz ezres a követőtábora, az felelősséggel tartozik a véleményéért is.

Kajdi Csaba beszólt Sarka Katának is
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba keményen kritizálta azokat az influenszereket, akiknek hatalmas a követőtábora, de úgy látja, nem érzik át a véleményvezérek felelősségét. 

Ezt a Fókusz című műsorban mondta annak kapcsán, hogy egy csalónak celebek bevonásával sikerült sok pénzt keresnie, miközben sok embert megkárosított. 

Kajdi Csaba beszólt Sarka Katának is

Összességében több tízmillió forinttal is megkárosíthatta vendégeit egy csaló: a nyirokmasszázst végző nő pár éve celebekkel együttműködve kezdte felfuttatni az üzletét, így közel 13 ezer fős követőbázisra tett szert. Az ügyfeleitől előre utalással kérte a fizetséget a kezelésekre, többalkalmas bérletekre, méregtelenítő kúrákra, akik nem aggódtak azon, a pénzért kapnak-e vajon szolgáltatást, hisz számos ismert ember posztolt róla az oldalán. Vannak olyan celebek, akik még mindig követik, mert náluk elvégezte a kezelést. 

sarka-kata
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Bevallom őszintén, nem kérdőjeleztem meg, mert az ügyfelei között olyan híresebb emberek vannak, mint Sarka Kata, Zimány Linda, gondoltam, ez egy ilyen exkluzívabb társaság, emiatt átutaltam neki a pénzt, hogy fixálva legyen a foglalásom - mesélte a Fókusznak az egyik, arcát és nevét vállaló megkárosított, akinek sok időpontját különféle indokokkal mondta le a csaló. 

Nem néztek alaposabban utána a nőnek, csak utólag látták, hogy a panaszok.com oldalon már 35 átvert nő írta le történetét. Az elmúlt egy-másfél évben sokan feljelentést is tettek ellene. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán többrendbeli csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt zajlik büntetőeljárás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A károsult szerint nagy gond, hogy az influenszerek nem járnak alaposabban utána annak, mit is reklámoznak. Elvárta volna tőlük, hogy reagálnak a panaszokra, de ez idáig csak Vasvári Vivien tájékoztatta arról a követőit, hogy a nő nem megbízható. Kajdi Csaba is kemény kritikával illette az influenszereket a műsorban. 

- Valószínűleg ezek a celebjeink, az influenszerek a marketingterületen

abszolút amatőrök, analfabéták, nem értenek hozzá. Ők azt tudják, hogy én, én, én mit kapok, mit próbálok ki.

- Én ezzel nem tudok egyetérteni, mert ha több százezer ember követ, felelősséggel tartozol a te véleményeddel, és maximálisan meg kell védened a saját követőidet - fogalmazta meg a kemény kritikát Kajdi. 

Úgy véli, senkinek nem szabad készpénznek vennie a celebek ajánlatait, utána kell nézni, mire adjuk ki a pénzünket. 

- Ha azt tapasztalom, hogy becsapnak embereket, akkor kötelességem felhívni erre a figyelmet, hogy tévedés történt, ebbe bele kell állni. 

Sarka Kata smink nélkül

Az Instagram-oldalán olyan szelfiken és fotókon látható, amiken ki van festve, smink nélküli képet csak nagyon ritkán tesz közzé. Ezért is különleges az a posztja, amit egy esti futása után osztott meg a rajongóival, azon ugyanis nincs kisminkelve, izzadt és csapzott a haja is. Képes összeállításunkban Sarka Kata smink nélküli és kifestett arca mellett több hazai híresség festetlen arcát is láthatod. 

Sarka Kata smink nélkül: így már csak ritkán mutatja meg magát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia, Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük