Sánta Laci a Reggeliben elárulta, szerinte rendbe hozható-e házassága

Sánta Laci az RTL Klub Reggeli című műsorában először beszélt a házassága válságáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Október 6-án mindenkit meglepett Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska közleménye, amelyben arról írtak, hogy elválnak útjaik. 

"Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket" - olvashattuk a posztjukban

Sánta Laci házassági válságukról

2014-ben, a Madách Színház Mamma Mia! című darabjának próbái alatt szerettek egymásba, a lánykérésre egy évvel később, a musical 100. előadásán került sor. 2016 januárjában házasodtak össze, gyermekük, Lacika két hónappal később, márciusban jött világra. A széles nagyközönség 2018-ban, a Nyerő Páros második évadában ismerte meg őket.

santa-laci-es-juliska
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A november végén kerek, 40. születésnapját ünneplő színész az RTL Klub Reggeli című műsorában először beszélt a házasságuk válságáról. 

- Ez egy nagyon furcsa és semmihez sem hasonlítható élethelyzet, ugyanakkor sokan keresztülmennek hasonlón. A legfontosabb mindkettőnk számára, hogy Lacika a lehető legnagyobb szeretetben érezze magát, meglegyen a biztonságérzete, ne sérüljön, és ezért mind a ketten megteszünk mindent. Julival megvan köztünk egy abszolút normális kommunikáció - osztotta meg a nézőkkel.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Papp Gergő, a Reggeli műsorvezetője kíváncsi volt arra, vajon rendbe hozható-e Sánta Juliskával a kapcsolatuk, megmenthető-e a házasságuk. 

- Hiszem azt, hogy sok én lakozik bennünk, mindig az a kérdés, hogy melyiknek adok energiát.

Van bennem valaki, aki mélyen hiszi azt, hogy ez rendbe hozható.

Hogy a gyakorlatban ez kivitelezhető-e, vagy nem, az érdekes kérdés. Ehhez is két ember kell, ahogy ahhoz is, hogy működjön egy kapcsolat, meg ahhoz is, hogy szépen elváljanak. Egy ember kevés: ha ő nagyon akarná, de én nem, vagy fordítva, akkor nem fog működni.

santa-laci
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A kérdésedre a válasz az: miért ne? Még akár! - árulta el Sánta Laci, aki az elmúlt időszakban hat kilót fogyott. 

Arról is beszélt, hogy bár most megoldhatatlannak tűnik a magánélei problémájuk, a köztük lévő mély szeretet nem változott. 

- Nem ötven évet éltünk le egymás mellett, de az a hat év szép és jó dolog, szeretjük egymást a mai napig. Nem kérdés, hogy van a másik iránt egy mélyen érzett szeretet. 

santa-laci3
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az, hogy most van köztünk egy olyan probléma, ami úgy tűnik, hogy megoldhatatlan, azt kétségtelen, ezért is mertünk erről írni. Egy elfuserált élethelyzetben és lelkiállapotban vagyunk, reméljük, hogy ezt a legintelligensebben tudjuk végigcsinálni. Mindketten ezen dolgozunk. 

Kovács Kokó István felesége

Katalinnal 2016-ban hozta össze az élet, boldogságuk azóta is felhőtlen. Kisfiuk, Zalán világra jötte után másfél évvel, 2019 májusában álltak oltár elé. Összeillő párost alkotnak, hiszen mindketten a sport szerelmesei: bár a szőke szépség szakmáját tekintve közgazdász, maratoni futóként több versenyt is megnyert.

Ezt is szeretjük