Sánta Juliska: "bármennyire szeretjük egymást, külön utakon kell folytatnunk az életünket"

Sánta Laci és Juliska közleményben tudatta, hogy külön utakon folytatják tovább.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma reggel bombaként robbant a hír, miszerint válságba került Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska házassága.

A széles nagyközönség 2018-ban, a Nyerő Páros második évadában ismerte meg őket, és sokan a szívükbe zárták a művész házaspárt. Kívülről harmonikusnak és boldognak tűnt a kapcsolatuk, négy éve házasodtak össze, kisfiuk nem sokkal az esküvő után jött világra.

Sánta Laci és Juliska szakítása

A színész a Blikknek szűkszavúan azt mondta, "nem cáfolom, hogy nem vagyunk együtt, de arról, hogy pontosan mi van most, Juliskát kell kérdezni", felesége sem mondott ennél többet. Ma délután a közösségi oldalaikra mindketten kitették ugyanannak a posztnak a szövegét, amelyben azt írták, az elmúlt időszakban rájöttek, hogy bármennyire szeretik egymást, külön utakon kell folytatniuk az életüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kedves Mindenki! Az életünk nagy részébe beleláttatok, de a Lacival való valódi kapcsolatunk mindig is abszolút magánügy volt, így arról soha nem nyilatkoztunk semmilyen formában. Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet! Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb!!❤️ Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket.🙏 . #santajuliska #santalaci

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés,

A 39 éves színész és a 28 éves táncművész a Madách Színház Mamma Mia! című darabjának próbái alatt szeretett egymásba. Sánta Laci 2015 nyarán, a musical 100. előadásán egy virágcsokorral a színpadra hívta Juliskát, és megkérte a kezét. 

2016 januárjában házasodtak össze, gyermekük, Lacika két hónappal később, márciusban jött világra. A különválásukról szóló közleményükben azt írták, jelenleg arra koncentrálnak, hogy a kisfiuk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyék ezt az időszakot.

Rácz Jenő párja lefogyott

Gyuricza Dórit A Konyhafőnök hatodik évadában ismerhettük meg, ahol azonnal levette a lábáról a séfet. Már akkor is igazi bombázóként ragadott fakanalat, ám az utóbbi hónapokban még inkább kirobbanó formába hozta magát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen vékony lett Rácz Jenő barátnője.

Rácz Jenő barátnője olyan vékonyra fogyott, mint egy modell - Dóri darázsderekat villantott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük