Pintácsi Viki és zenész párja szakítottak - 50 éves szingliként dögösebb, mint valaha
Pintácsi Vikit sokan kérdezték, minek köszönheti, hogy ilyen jól fest a mostanában készült fotóin. Kiderült, szingli lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nagy volt a szerelem, Pintácsi Viki és zenész párja szakítottak, közel két év után váltak el az útjaik. 

Az énekesként és fotósként is ismert sztár most először a Sláger TV-n látható Drága családomban mesélt arról, hogyan éli meg a szingliséget.

Pintácsi Viki szakított párjával

A 2020. október 18-án kerek 50. születésnapját ünneplő énekesnő nem tört össze, a körülményekhez képest is igyekszik jól érezni magát a bőrében. 

- Nemrég írt egy hölgy, hogy megkérdezze, minek köszönhetem, hogy ilyen jól festek a legutóbb feltöltött fotóimon. Elárultam neki, hogy dolgozom magamon testileg-lelkileg-szellemileg, mellesleg pedig szingli vagyok. 

pintacsi-viki2
Fotó: Sláger TV

- Egyből rávágta, hogy sejtette, szerinte azok a hölgyek festenek ennyire jól, mint én most, akik szinglik. Én azonban hiszek abban, hogy egy másik féllel harmóniában is lehet kiegyensúlyozott valaki - mondta Pintácsi Viki a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is beszélt, hogy bár most nem keresi az igazit, pontosan tudja, hogy milyen férfi számára az ideális. 

- Egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy a párom is zenész legyen. Persze ez egy remek kapocs tud lenni, de ez nem fő szempont. Számomra fontos a kémia, hogy meglegyen a kapcsolódás testi-lelki értelemben. 

pintacsi-viki
Fotó: Sláger TV

- Én különösen duális vagyok, megjelennek bennem a szélsőségek, méghozzá nagyon erősen. Egyszerre tudok egy otthonteremtő, gyöngéd, befogadó nő lenni, és emellett egy nagyon határozott, céltudatos, extrovertált, impulzív személyiség is. Ezt el kell tudni "viselni", nagyon karakán pasi kell mellém, akinek ez a két pólus és annak váltakozása nem probléma.

Pintácsi Viki 21 éves lánya

Pintácsi Viktória 1987-ben a Rock Színház darabjaiban debütált énekesnőként. Jelenleg fotósként is dolgozik, mellette pedig gyakorló édesanya. Mint Szandi, ő is három gyermekkel büszkélkedhet. Idősebbik lánya, Anna, becenevén Anka, gyönyörű nő lett az elmúlt években. Március elején ünnepelte a 21. születésnapját.

Ezt is szeretjük