Sánta Laci kiborult a feleségére - Juliska faképnél hagyta egy áruházban

Sánta Laci néha szívesen belekukkantana párja fejébe, hogy megértse, hogyan működik a női agy.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Laci és felesége, Juliska a legnagyobb összhangban és egyetértésben élik az életüket. Kapcsolatuk harmóniáját a 2018-as Nyerő Párosban is bebizonyították, hiszen egészen az ötödik helyig jutottak. Azonban a legjobb házasságokban, így az övékben is előfordulnak súrlódások.

Már anno a műsorban is láthattuk, hogy olykor hajba tudnak kapni. Szerencsére sosem vérre menő vitákról van szó, pusztán félreértések miatt különböznek össze.

Sánta Laci félreértette feleségét

A 39 éves színész Várkonyi Andrea műsorában beszélt arról, hogy mennyire kiakadt párjára mindössze azért, mert nem jól értelmezte, amit mondott.

- Igazából azt szeretném megérteni, hogyan gondolkodik. Valahogy nagyon sokszor éreztem azt, hogy ugyanazokon a szavakon, ugyanazokon a mondatokon kicsit mást értünk - mondta a Férfi titkok Várkonyi Andival adásában.

Ezután mesélte el a történetet, ami egy bútoráruházban esett meg velük. Már alapból ideges volt, hiszen tetemes összeget hagytak a boltban, de a feszültséget kedvese még tudta fokozni.

- Leültem magamba zuhanva: hogy költhettünk ennyi pénzt? Ezután mondta Juliska, hogy vesz még egy-két süteményt. Mondtam, hogy menjen, én itt leszek. Egyszer csak csörög a telefonom, ő volt az, kérdezte, hol vagyok.

Kiderült, a táncos már rég a kocsijuknál volt, mert úgy vélte, hogy férje majd tudni fogja, ott kell várnia őt. A sztárnál egyből felment a pumpa, hiszen nem ezt beszélték meg. 

- Ott ültem egy hatalmas boltban, és ő simán kiment. Minden rossz szándék nélkül, nem idegbetegségből, de néha szeretnék belenézni a fejébe. Arra vagyok kíváncsi, hogy van az, ha én otthagyom őt, az a kapcsolatunk végét jelenti. Fordított esetben pedig azt mondja, nem történt semmi.

Sánta Laci és Juliska kisfia

Sánta Laci és Sánta Juliska kisfia egyszerűen imádni való. Nincs olyan kép, amin ne mosolyogna. Már betöltötte a negyedik életévét, szülei pedig elárulták, már most igazi kis csibész. Fotókon mutatjuk, milyen huncut mosolya van Sánta Laci és Juliska kisfiának, Lacikának.

Sánta Laci kisfia 4 éves lett - Elolvadunk szülinapos fotójától

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük