Sánta Laci kisfia 4 éves lett - Elolvadunk szülinapos fotójától

Lacikát nagyon cuki poszttal köszöntötte fel Sánta Laci és Sánta Juliska.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Laci és Sánta Juliska kisfia egyszerűen imádni való. Nincs olyan kép, amin ne mosolyogna. Már betöltötte a negyedik életévét, szülei pedig elárulták, már most igazi kis csibész.

2016. február 22-én látta meg a napvilágot. Születése napja nem volt teljesen zökkenőmentes, ugyanis a kicsi oxigénhiánnyal jött a világra. Az ezt követő két nap drámaian telt, de szerencsére a további vizsgálatok bebizonyították, hogy minden a lehető legnagyobb rendben.

Sánta Laci és Juliska kisfia 4 éves

A kisfiú azóta is kicsattan az egészségtől, sőt az oviban igazi kis csínytevőként tartják számon. Anyukája meg is osztott egy vicces történetet Instagram-követőivel a szülinapi posztjában.

"Lacika ma lett 4 éves! Minden nap hálát adok azért, hogy az anyukája lehetek! Egy igazi csoda az életünkben. Annyit, de annyit tanulunk tőle, hogy hihetetlen és hát egy igazi kis csibész már most! Tudjátok, aki, ha épp nincs ott az óvó néni, szétkeni az összes folyékony szappant a mosdó padlóján, és még akkor is megteszi, ha pontosan tudja, hogy utána vele fogják feltakaríttatni az egészet! (ez egyébként pont nemrég történt) Mindig mosolygunk Lacival, kire ütött ez a gyerek? Egyszerűen IMÁDOM, és soha nem lesz fontosabb dolgom az életemben, minthogy megpróbáljak igazán jó anyukája lenni!"

Képeken mutatjuk, milyen huncut mosolya van Sánta Laci és Juliska kisfiának, Lacikának.

Ezt is szeretjük