Sánta Laci felesége örül, hogy hízott - Juliska így néz ki pár kiló plusszal

Sánta Juliska bombaformában van, szenzációsan áll neki, hogy nőiesebb lett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Laci feleségét, Juliskát nádszálvékony alakkal ismerte meg az ország a Nyerő Páros második évadában. Most kicsit kerekebben mutatkozott, de egyáltalán nem bánja, imádja, hogy nőiesebb a teste.

Táncművészként az izmaival dolgozik, ennek ellenére nagyon fontos számára, hogy ne csak a munkája miatt mozogjon, saját ideáljainak is meg akar felelni. Míg tavaly szeptemberben még a szálkás, nagyon vékony alakot részesítette előnyben, mára megváltozott a véleménye. 

Így fest most Sánta Juliska

Ahogy férje fogalmazott, „rágyógyult az edzésre”. A rengeteg súlyzózás már látszódik is rajta, tiszta izom lett. Nemcsak tónusosabb, de kerekebb is, ugyanis négy kilóval mutat alatta többet a mérleg.

Mikor az RTL Klub Reggelijében járt, meg is jegyezték a műsorvezetők, hogy igazi bombázóként lejtett végig a stúdióban. Peller Mariann szinte abba sem tudta hagyni a dicsérő szavakat, annyira tetszettek neki Juliska kerek idomai.

- Nagyon sokat változott a testem, például négy kilót híztam. Tök jó fej vagy, hogy azt mondod, hogy látszik, eddig ezt senkitől nem hallottam még. Ez jó, hogy kerekebb a popóm - mondta a műsorvezetőnek.

- Szerencsés alkat vagyok, mert viszonylag könnyen izmosodom. Ha csak egy hétig lejárok az edzőterembe, már az is látszik rajtam. 

A 2018-as Nyerő Páros című műsorban nádszálvékony volt.
A 2018-as Nyerő Páros című műsorban nádszálvékony volt.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Instagram-oldalán is sorra posztolja a szexibbnél szexibb képeket és edzős videókat. Ezeket imádják a követői. Többen azt írták neki, hogy belőle merítenek erőt ahhoz, hogy elkezdjék a saját átalakulásukat.

Ábel Anita lefogyott

Ábel Anita szenzációs formában van. A TV2 Nicsak, ki vagyok? című álarcos-jelmezes műsorának a második adásában mindenkit lenyűgözött, amikor megjelent a színpadon egy testhezálló, flitteres ruhában. Képeken mutatjuk, milyen dögösen fest most.

Ezt is szeretjük