Sánta Laci 40 évesen hazaköltözött a szüleihez: Békéscsabán dolgozza fel a szakítást
Sánta Laci először mesélt arról, hogy viseli a különválást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 októberében bombaként robbant a hír, miszerint Sánta Laci és felesége, Széphalmi Juliska házassága hat esztendő után válságba került.  

Ugyan akkor még volt némi esély a békülésre, mára biztos, hogy elválásuk végleges. Ezt bizonyítja az is, hogy a 28 éves táncművész decemberben hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkot a Jóban Rosszban egykori szereplőjével, Nagy Balázzsal.

Sánta Laci hazaköltözött a szüleihez a szakítás után

A negyvenéves színész a szakításról eddig csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott, időre volt szüksége, hogy feldolgozza a történteket. 2020 decemberének végén a Story magazinnak mesélt arról, hogy viselte az elmúlt hónapok eseményeit.

- Nem szégyellem bevallani, hogy az elválásban kissé megtörtem. Jelenleg zsákutcába került az életem, és a GPS-em épp újratervez. De nem sürgetem. Hagyok időt magamnak, hogy feldolgozzam a változást. Emellett itt van a kisfiam, aki miatt muszáj tartanom magam. Az édesanyjával megállapodtunk, hogy fele-fele arányban lesz nálunk, számomra elképzelhetetlen lenne, hogy csak kéthetente hétvégén lássam - mesélte a lapnak.

 Azt már annak idején, októberben kiadott közös közleményükben is leszögezték, hogy bár férj és feleségként elengedik egymás kezét, fontos számukra, hogy gyermekük, Lacika érdekében fenntartsák a jó viszonyt.

- Lacika hamarosan ötéves lesz, hihetetlenül okos kisfiú, ezért nagyon meg kell fontolnom, hogyan kommunikálok vele arról, hogy anya és apa külön él. Ez életem legnagyobb kihívása, nemcsak szülőként, emberként is.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztárapuka élete nem csak a családi állapotában bekövetkezett változások miatt rendeződött át. Pörgős munkatempóját a járványhelyzet is jócskán lelassította.

- A szakítást követően hazaköltöztem a szüleimhez, Békéscsabára. Igaz, az élet kényszerített rá, de ha már így alakult, kiélvezem, hogy együtt vagyunk. Édesanyámék roppant tapintatosak velem, eszük ágában sincs faggatni, de kis jelzésekkel a tudtomra adják, hogy lélekben velem vannak, és meghallgatnak.

Bár a válás sokakat megvisel, Sánta Laci pontosan tisztában van vele, hogy ez mindössze egy átmeneti időszak. A jövőre koncentrál, és új feladatokba vágja bele a fejszéjét, például szeptemberben elkezdte a Színház és Film Intézet vágó szakát, ami jelenleg is lefoglalja a gondolatait. Lelkileg pedig már gőzerővel készül következő szerepére a Madách Színházban.

- Ha minden igaz, márciusban kezdődnek a próbák, amikor ismét Budapest lesz a bázisom. A következő hónapok arról fognak szólni, hogy megtaláljam az utam egyedül, ehhez még erőt gyűjtök! De nem féltem magam, és más se tegye! A cél pedig nem más, mint a boldog élet.

Sánta Laci kisfia

Képeken mutatjuk, milyen huncut mosolya van Sánta Laci és Juliska kisfiának, Lacikának.

Ezt is szeretjük