Vasvári Vivi egy év után szakított párjával - Először és utoljára nyilatkozott erről
Vasvári Vivien megerősítette, hogy szakítottak párjával, Zsigmonddal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien tavaly Mikuláskor ismerte meg az üzletember Zsigmondot, akinek az arcát először idén Valentin-nap mutatta meg. 

A közös fotóik eltűntek a közösségi oldaláról, a Blikk megkeresésére pedig közölte: szakítottak párjával. 

Vasvári Vivien szakított párjával

- Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként.

vasvari-vivien
Fotó: TV2

- A Blikkel ma kivételt tettem, de megkérem a média képviselőit, hogy párkapcsolati életemmel kapcsolatban ne keressenek engem. Most először és utoljára nyilatkoztam erről! - mondta szűkszavúan a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 szeptember elején derült ki, hogy Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó házassága menthetetlenül tönkrement. A Feleségek luxuskivitelben sztárja azt tervezte, hogy egy darabig egyedülálló anya lesz, és csak a gyermekeire koncentrál, de december 6-án találkozott az üzletember Zsigmonddal, amikor a barátnőivel lazított, a férfi pedig egy pasikból álló társasággal bulizott.

Amikor 2020. február 14-én a malajziai utazásukról közös fotót posztolva a nagy nyilvánosság előtt is megmutatja új párját, annyit árult el róla, hogy egy küzdelmes válás közepén van, és van egy kislánya. A nyáron sok időt töltöttek a Balatonnál, de külföldön, Spanyolországban is vakációztak. 

Vasvári Vivien Szögeczki Ágival a Farm VIP-ban.
Vasvári Vivien Szögeczki Ágival a Farm VIP-ban.
Fotó: TV2

A harmincéves sztár szerepel a TV2 november 15-én indult Farm VIP című reality-vetélkedőjében. Amikor a műsort rögzítették, még nagy volt a szerelem. Az egyik adásból kimaradt jelenetben azt mesélte egyik csapattársának, Szögeczki Áginak, hogy amíg a produkcióban forgat, szerelmének különböző meglepetéseket szervezett le. 

- Én most nagyon szerelmes vagyok. Nagyon hiányzik. Képzeld el, hogy csináltam neki meglepiket. Minden egyes párbajos nap estéjén kap majd tőlem egy meglepetést, amit előre leszerveztem az asszisztensével, hogy oda fogja neki adni, ha nem megyek haza - mondta a szőke sztár. 

Vasvári Vivien és a luxusfeleségek smink nélkül

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárjai a képernyőn és a posztjaikon mindig a legjobb formájukat mutatják, kisminkelve, tökéletes frizurával és csinos ruhákban láthatja őket a nagyközönség. Néhány alkalommal azonban ők is megmutatták, hogy néznek ki természetes valójukban. Kíváncsi vagy, hogy néznek ki a luxusfeleségek kifestve és smink nélkül? Képes összeállításunkban megnézheted őket!

Ezt is szeretjük