Sági Szilárd ezért nem vette feleségül ikerfiai anyját: „Most már ne vegyen el!”
Sági Szilárd ikrei a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban kotyogták ki, miért nem házasok a szüleik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sági Szilárd ikreinek anyját régóta a feleségének nevezték az újságok is, most azonban kiderült, hogy bár több mint tíz éve együtt vannak, Szilvi és a gasztrosztár nem is házasok. 

Ezt a nyolcéves Szilárd és Szabolcs árulta el a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. 

Sági Szilárd felesége

Amikor Ördög Nóra megkérdezte az ikreket, tudják-e pontosan, az apjuk és az anyjuk között milyen kapcsolat van, azt válaszolták: „Együtt élnek, de apa nem vette el anyát.”

sagi-szilard-ikeri
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Anya szeretné, hogy elvegye őt? - pedzegette tovább a témát a műsorvezető. 

- Hát… nem! - hangzott a gyerekszáj őszinte válasza. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Erre Ördög Nóra megjegyezte, hogy akkor ez mindkét szülő számára tökéletes úgy, ahogy van, mire igenlő választ kapott a gyerekektől. Sági Szilárd véleményére is kíváncsi volt, ő szeretné-e feleségül venni a gyermekei anyját. 

sagi-szilard
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Évekig nagyon jól elvoltunk így, de most már egyébként teljesen jogosan vagy nem véletlenül mondta ezt Szilcsi (Szilárd, az egyik ikerfiú - szerk.), mert egy idő óta azt mondta anya: „Most már ne is próbálkozzak!”

- Egy időcsapdába kerültünk. Amíg én szerettem volna, addig nem vett el feleségül. Most már ne vegyen el! - indokolta a helyzetet Szilvi is. 

sagi-szilard-felesege
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- De ha egyik nap hazaállítana egy gyönyörű gyémántgyűrűvel, azért nem küldenéd el? - kérdezte tőle Ördög Nóra, mire azt a választ kapta az asszonytól, hogy a gyémántgyűrűt elfogadná. 

Tévétorna-ikrek egykor és ma

Fejes Erikát és Marát a nyolcvanas években a Magyar Televízióban a Tévétornának köszönhetően ismerte meg az ország. Amikor az véget ért, Rózsa György felkérte őket, legyenek a Zsákbamacska háziasszonyai, amit a Telemázli követett: az előbbiben két, az utóbbiban öt évig voltak láthatók. 

Ezt is szeretjük