Sáfrány Emese először beszélt arról, hogyan jöttek össze Intivel: meglepően zajlottak a randijaik

Sáfrány Emese két hónappal azután mesélt először a kapcsolatról, hogy lefotózták a TNT dobosával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emesét július elején kapták lencsevégre egy híres zenésszel az oldalán. Zuber Krisztiánnal, a TNT dobosával akkor még csak bimbózott a szerelmük, így nem is akart mesélni a kapcsolatukról, hiszen az az ismerkedési szakaszban tartott.

Eltelt két hónap, és már biztosan tudja, lesz jövőjük egymással. Augusztus végén az első közös képüket is feltöltötte az Instagram-oldalára, a Story magazin szeptember 15-ei számában pedig először mesélt arról, hogyan találtak egymásra.

Sáfrány Emese és Inti

Áprilisban jelentette be a közösségi oldalán, gyermeke édesapjával külön utakon folytatják tovább az életüket. A szakítás után eszébe sem jutott az ismerkedés, pszichológushoz és egy coachhoz fordult, valamint családállításra is elment, hogy tisztázza magában az érzéseit.

s emes
Fotó: TV2/Mokka

- Úgy voltam vele, bárkivel is találkoznék, az a gyerekemtől venné el az időt. Közben persze biztos voltam abban, hogy a helyzet idővel változni fog. És pár hónap elteltével így is lett - kezdte a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sok férfi írt rá, miután szingli lett, de ő nem kért a komolytalan flörtölésből. A legtöbben nem mentek át az első rostán, nem értették meg, hogy számára kisfia, Nolen az első. Aztán jött Inti, aki az Instagramon küldött neki egy üzenetet. Beszélgetésbe kezdtek, majd tudták, találkozniuk kell.

Eleinte nem akarták nagy dobra verni a dolgot, de ahogy teltek a hetek és a randik, érezték, ami köztük van, nem csupán egy futó viszony.

- Ráadásul ekkorra már a fiamat is bemutattam neki, 

A RANDIK TÖBBSÉGE HÁRMASBAN IS ZAJLOTT,

- mert nem szívesen passzoltam le Nolent. De mivel Inti is szülő - van egy húszéves lánya -, ez számára is teljesen magától értetődő volt.

A légtornász is megismerkedett párja gyermekével, Emmával, már csak az van hátra, hogy a lány és Nolen találkozzanak. Nem akarja elkiabálni, de úgy érzi, boldog párkapcsolat az övék.

Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsolata

Az egyik legnagyobb meglepetés a Nyerő Páros 2022-es évadában Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa, ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak.

Muri Enikő titokban lett egy 15 évvel idősebb sztár párja: azt pletykálták, miatta hagyta el a feleségét

A Nyerő Párosnak köszönhetően derült ki, hogy a Sugarloafból ismert Muri Enikő és Tóth Szabi egy párt alkotnak.

Elolvasom
Ezt is szeretjük