Sáfrány Emese először beszélt arról, hogyan jöttek össze Intivel: meglepően zajlottak a randijaik
Sáfrány Emese két hónappal azután mesélt először a kapcsolatról, hogy lefotózták a TNT dobosával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emesét július elején kapták lencsevégre egy híres zenésszel az oldalán. Zuber Krisztiánnal, a TNT dobosával akkor még csak bimbózott a szerelmük, így nem is akart mesélni a kapcsolatukról, hiszen az az ismerkedési szakaszban tartott.

Eltelt két hónap, és már biztosan tudja, lesz jövőjük egymással. Augusztus végén az első közös képüket is feltöltötte az Instagram-oldalára, a Story magazin szeptember 15-ei számában pedig először mesélt arról, hogyan találtak egymásra.

Sáfrány Emese és Inti

Áprilisban jelentette be a közösségi oldalán, gyermeke édesapjával külön utakon folytatják tovább az életüket. A szakítás után eszébe sem jutott az ismerkedés, pszichológushoz és egy coachhoz fordult, valamint családállításra is elment, hogy tisztázza magában az érzéseit.

s emes
Fotó: TV2/Mokka

- Úgy voltam vele, bárkivel is találkoznék, az a gyerekemtől venné el az időt. Közben persze biztos voltam abban, hogy a helyzet idővel változni fog. És pár hónap elteltével így is lett - kezdte a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sok férfi írt rá, miután szingli lett, de ő nem kért a komolytalan flörtölésből. A legtöbben nem mentek át az első rostán, nem értették meg, hogy számára kisfia, Nolen az első. Aztán jött Inti, aki az Instagramon küldött neki egy üzenetet. Beszélgetésbe kezdtek, majd tudták, találkozniuk kell.

Eleinte nem akarták nagy dobra verni a dolgot, de ahogy teltek a hetek és a randik, érezték, ami köztük van, nem csupán egy futó viszony.

- Ráadásul ekkorra már a fiamat is bemutattam neki, 

A RANDIK TÖBBSÉGE HÁRMASBAN IS ZAJLOTT,

- mert nem szívesen passzoltam le Nolent. De mivel Inti is szülő - van egy húszéves lánya -, ez számára is teljesen magától értetődő volt.

A légtornász is megismerkedett párja gyermekével, Emmával, már csak az van hátra, hogy a lány és Nolen találkozzanak. Nem akarja elkiabálni, de úgy érzi, boldog párkapcsolat az övék.

Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsolata

Az egyik legnagyobb meglepetés a Nyerő Páros 2022-es évadában Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa, ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak.

Ezt is szeretjük