Rúzsa Magdi hintázó ikrei: cuki fotót posztolt a 4 hónapos babákról

Rúzsa Magdi ikergyermekei kerti hintákat kaptak, az anyukájuk az Instán mutatta meg, ahogy kipróbálták.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi hintázó ikreit meg kell zabálni. Az énekesnő egyre több képet posztol a már négy hónapos csöppségekről, most éppen azt mutatta meg, milyen édesen pihentek a kertben a család legújabb szerzeményeiben.

„Imádják a kis cucmákok, tökéletesen visszaadják az anyaméhben tapasztalt mozgást a babáknak. Nagy az öröm” - árulta el a Megasztár harmadik évadának győztese a hintázós kép mellett.

Rúzsa Magdi hintázó ikrei

Rúzsa Magdi február elsején hozta világra hármas ikreit, Kevét, Lujzát és Zalánt a Honvédkórház Szülészeti Osztályának Újszülött Részlegén. 34. hétre születtek meg, három héttel a világra jöttük után mehettek haza. Édesanyjuk összesen 62 napot töltött a kórházban, hiszen már karácsony előtt bevonult, hogy várandóssága utolsó szakaszát orvosi felügyelet alatt töltse.

A rajongók mindig örülnek, ha megpillanthatják az énekesnő gyerkőceit, ez a hintázós képpel sem volt másként: sokan elolvadtak a cuki kis lábacskák láttán.

Akadtak, akik leírták saját tapasztalataikat a hintákról: egy édesanya elárulta, az ő gyerkőce másfél éves koráig imádott ringatózni benne, egy másik kommentelő kislányának kétévesen is ez volt az egyik kedvenc szundikáló helye.

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla. Május 31-én megmutatta, hogyan töltötték első randijukat szülőkként.

Ezt is szeretjük