Rúzsa Magdi ritkán látott férjével romantikázott: Vilmossal közös fotóját imádják a rajongók

Rúzsa Magdi egy képet posztolt arról, hogy férjével, Vilmossal randizni mentek egy vacsora erejéig.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi férjét csak ritkán látni, az énekesnő közösségi oldalán is csak pár képet találunk róla. Az este kitett egy friss felvételt. 

Vilmossal úgy döntöttek, randiznak egy romantikus vacsorán Budapest egyik elegáns éttermében, hogy feltöltődjenek.

Rúzsa Magdi és férje kép

Rúzsa Magdi április elején azt is az Instagramon osztotta meg, hogy férjével, Simon Vilmossal a 11. évfordulójukat ünneplik. „11 éve találkoztunk. Azóta vagyunk mi így, jóban-rosszban, bárhogy is, de kitartóan kapaszkodunk egymásba. Hét év után összeházasodtunk, közben szülők lettünk. Hihetetlen ez az egész utazás. Ez az eddigi legszebb évfordulónk, mert már igazán van mit ünnepelni.”

2017 májusában derült ki, hogy a férfi olaszországi nyaralásukon Rómában eljegyezte az énekesnőt, és még az év augusztusában a budapesti Mátyás-templomban oltár elé is álltak. 2021 szeptemberében jelentették be, hogy szülők lesznek, az énekesnő hármas ikrekkel várandós. Keve, Lujza és Zalán koraszülöttként, 2022. február elsején látták meg a napvilágot, február 22-én vihették őket haza. Azóta szépen cseperednek, mindhármukat a büszke édesanya május 26-i posztjában mutatta meg

Hármas ikrekről gondoskodni kimerítő feladat, Rúzsa Magdi és férje ezért május utolsó napján úgy döntött, ideje feltöltődni: a Matild Palota gyönyörű panorámával rendelkező rooftop éttermében szakadtak ki a dolgos hétköznapokból egy romantikus vacsora erejéig, amiről a 36 éves sztár fotót is posztolt. A kommentelők imádták a közös képet, és helyeselték a döntést, a szülők számára is fontos a pihenés és a kettesben töltött idő. 

„Helyes! Anya jól van, mindenki jól van!”

„Szuper, magatokra is kell gondolnotok!”

„Gyönyörű vagy Magdi! Szépek vagytok együtt!”

Rúzsa Magdi gyerekei

Rúzsa Magdi először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja. Többen meglepődtek, milyen nagyok már a négy hónapos ikrek, Keve, Lujza és Zalán.

Cover-fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Ezt is szeretjük