Rúzsa Magdi babapocakja már ilyen gömbölyű: testhezálló ruhába bújt a Dancing with the Starsban

A hármas ikreket váró Rúzsa Magdit a TV2 Dancing with the Stars című műsorban láthatták a nézők szombat este.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars ötödik adása a Magyar Sztárok Éjszakája jegyében telt. Fellépett többek között Pataky Attila, Tolvai Reni, Dolly, Zséda, Keresztes Ildikó, Kasza Tibi és Opitz Barbi, de az est legnagyobb meglepetése kétségkívül Rúzsa Magdi volt. 

A hármas ikrekkel várandós énekesnő Kamarás Iván és Mikes Anna tangója alatt élőben énekelte el az egyik legnagyobb slágerét, a Tejutat.

Rúzsa Magdi babapocakja

Rúzsa Magdit a Megasztár 2005 októberében indult, harmadik évadában ismerte és szerette meg az ország, amit 2006 májusában meg is nyert. Hat és fél év után 2017 szeptemberében feleségül ment párjához. A templomi esküvőt a budapesti Mátyás-templomban tartották, a lakodalmat pedig egy etyeki birtokon. A 35 éves sztár és férje nemrég úgy döntöttek, készen állnak a gyermekvállalásra: kérésüket az égiek hamar meghallgatták, de arra nem számítottak, hogy az ultrahang három babát mutat. 

ruzsa-magdi2
Fotó: TV2

Október közepén, miután a várandóssága ötödik hónapjába lépett, és két héttel korábban véget ért a 2020-21-es Karma turnéja, elárulta a babák nemét is: két kisfia és egy kislánya lesz, férjével már gondolkodnak a neveken.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy héttel később a Vasárnapi Blikknek azt nyilatkozta, bár jól kezeli a várandósságot, energikusnak érzi magát, az orvosai tanácsára visszavesz a tempóból, és biztos, hogy a karácsonyt a kórházban tölti. Megerőltető dolgokat nem végez, de a mozgásról nem mond le.

- Sokkal többet pihenek, és nagy sétákat teszek. Figyelmeztetett is az orvos arra, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnom, és én kínosan ügyelek arra, hogy mindent betartsak. Sajnos az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted, és hogy mi van a lelkedben.

ruzsa-magdi3
Fotó: TV2

A hármas ikrei miatti visszavonulása előtt utoljára a Dancing with the Stars színpadán lépett fel. A testhezálló, piros ruhában jól látszott, mennyire gömbölyödik már a babapocakja. Gelencsér Tímeának a színfalak mögött elárulta, hogy a várandósság miatt még nem érzi, hogy nehezebben menne az éneklés. 

- Inkább a mozgás más, illetve van egy habitusom, és sokszor érzem azt, hogy mennék, mozognék, aztán ráébredek, hogy ezeket a dolgokat már nem lehet. Meg kell tanulnom, hogy picit visszavegyek. De alapvetően nagyon jól érzem magam. Mivel hármas ikrekkel vagyok várandós, heti szinten járok kontrollvizsgálatra. Hál’ istennek minden rendben van, ezért jöhetek-mehetek most még. 

ruzsa-magdi1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- A koncertezést már leállítottuk: nem az éneklés a megterhelő, hanem a nagy utazások. Egy-egy televíziós fellépés, interjú, klipforgatás még belefér, de az utóbbinál is már figyelünk arra, hogy inkább ücsörögjek, legyenek másik szereplők is. Hétfőtől azonban már a teljes mértékű pihenés jön. 

Bár fellépni egy darabig nem fog, dalokon folyamatosan dolgozik, a Dancing with the Stars előtti napon is stúdiózott. Szerinte, ha jön az ihlet, akkor azt ki kell használni, így az utóbbi időben két gyönyörű dala is született. 

Berki Mazsi meztelen, babapocakos címlapja

Berki Krisztián és felesége április közepén, a Hot! címlapján jelentették be a gólyahírt. A házaspár most ismét a napilapnak mesélt a babavárásról, és egy különleges fotósorozatot is vállaltak. A címlapon a kismama Demi Moore ikonikus fotóját lemásolva látható.

Ezt is szeretjük