Tóth Andi smink nélkül: egész máshogy néz ki festetlenül

Tóth Andi rajongói így reagáltak teljesen natúr szelfijére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

„A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet” - mondta annak idején Marilyn Monroe. Tóth Andi valószínűleg egyetért a szavaival, hiszen egyre többször mutatja meg magát a közösségi médiában teljesen festetlen arccal.

Az énekesnő mindössze 15 esztendős volt, amikor a 2014-es  X-Faktorban szívébe zárta az ország, az ötödik szériát meg is nyerte. Szőke hajával, rockos, feketére melírozott tincseivel és hihetetlen énekhangjával vette le a nézőket a lábukról.

Tóth Andi smink nélkül és kifestve

21 éves korára jó pár stílusváltáson keresztülment. Lázadó tinilányból dögös dívává vált az elmúlt években. Bár a televízió képernyőjén, valamint videóklipjeiben mindig kifogástalan frizurával, szexi szettekben és vadító sminkekkel láthatjuk, követőtáborának igyekszik a legtermészetesebb oldalát mutatni.

tóth-andi-smink-nélkül
Fotó: Instagram/Tóth Andi

Az Instagramján imádják is smink nélküli posztjaiért. Sokan azon a véleményen vannak, hogy kedvencüknek olyan babaarca van, hogy még korrektorra vagy szempillaspirálra sincs szüksége ahhoz, hogy tökéletes legyen a megjelenése. 

 "Imádom a sugárzó személyiséged" - bókolt neki egy kommentelő.

"Nem lényeg mi van rajtad, én az embert szeretem benned, és azt a fantasztikus tehetséget, amit senki sem vitathat el tőled!" - áradozott egy másik.

A natúr szelfiken kívül életének apró részleteibe is szívesen avatja be a rajongóit. Olykor megmutatja, hogy főzőcskézik otthonában, máskor humoros oldalát villantja meg az oldalon.

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük