Az X-Faktor győztese szakított párjával: a hatalmas szerelemnek csúnya összeveszés vetett véget
Ruszó Tibi bízik benne, hogy a kapcsolatukat még helyre lehet hozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor legutóbbi, 2019-es szériájának győztese, Ruszó Tibi bízik abban, hogy hamarosan újra színpadra állhat. 

A világjárvány pont akkor köszöntötte be, amikor az RTL Klub tehetségkutatójának kilencedik évadában, 2019. december 14-én aratott győzelme után igazán beindulhatott volna a zenei karrierje a koncertekkel. 

Ruszó Tibi és párja szakítottak

A 19 éves énekes bizakodását tükrözi a Most jó című dala és az ahhoz készült klip is. Reménykedik abban is, hogy szerelmét is sikerül visszahódítania.

Tavaly októberben mutatta be a nagyközönségnek Ruzsenkát, akinek már az X-Faktor előtt udvarolt. 

- Sajnos nagyon csúnyán összevesztünk az elmúlt napokban. Írni sem akar nekem, nagyon megharagudott rám, de remélem, hogy egyszer ki tudom engesztelni, és újra minden oké lesz - mondta a Fókuszban

ruszo-tibi-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A műsoron keresztül azt üzente, hogy a lány ne haragudjon rá, szerinte még helyre lehet hozni ezt a kapcsolatot, csak a szerelmének jobban kell bíznia benne. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Blikknek azt mondta, hatalmas szerelem volt az övék, de nagyon csúnyán összevesztek, és bármit megadna, hogy újra a barátnője legyen. 

Ruszó Tibi a 2019-es X-Faktor döntőjében.
Ruszó Tibi a 2019-es X-Faktor döntőjében.
Fotó: RTL Klub

- Összesen két évig voltunk együtt. Ő az a lány, akivel már az X-Faktor előtt is szerettük egymást, csak akkor még nagyon csajozós voltam, meg is csaltam őt. Később azonban nagyon megszerettem, és ezúttal nem is másik lány miatt lett vége, hiszen megváltoztam miatta, már egyáltalán nem vagyok olyan, mint régen - vallotta be a napilapnak. 

Danics Dóra egykor és most

Az énekesnőt 2012-ben ismerhette meg az ország az X-Faktor harmadik évadában, de ekkor csak a Mentorházig sikerült eljutnia. Nem adta fel, és egy évvel később megnyerte a tehetségkutatót. A műsor óta eltelt hét évben rengeteget változott a stílusa, nem csak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. 

Ezt is szeretjük