Ők az RTL új híradósai: két női tévéssel erősít a csatorna
Szabados Ági távozása után az RTL Híradó két új műsorvezetővel bővül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Szabados Ágnes vasárnap este elbúcsúzott az RTL Híradó nézőitől, mert nyolc és fél év után más kihívásokat keres, szerdán a Reggeli egyik új műsorvezetőjeként debütál

Ma a csatorna máris közleményben tudatta, ki lép a helyére - illetve kik lépnek, ugyanis két új műsorvezetővel is bővül a híradós stáb. 

Az RTL új híradósai

Az RTL Híradóban mindig újságírók kerültek a műsorvezetői székbe. Most sem lesz ez másként: olyan riporterek fognak híreket olvasni, akik napi szinten tudósítanak az eseményekről. Munkájuknak csak egy része a stúdiós szereplés, riporteri-szerkesztői feladataikat is örömmel folytatják.

kecsmar-alexandra
Fotó: RTL Magyarország

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát, és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik leggazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre-Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. A Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is.

Major Eszter 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített. A Nyíregyházi Főiskolán történész-idegenvezető alapszakon, majd történelem-inkluzív nevelés tanár mesterképzésen diplomázott. Pénzügyi felsőfokú szakképesítése mellett kommunikáció szakos diplomával is rendelkezik. Hobbija az aktív kikapcsolódás: a túrázás mellett raftingol és via ferratázik is.

major-eszter
Fotó: RTL Magyarország

A két új műsorvezetővel először a késő esti RTL Híradóban találkozhatnak a nézők. Kecsmár Alexandrát november 7-én, hétfő este láthatják majd, míg Major Eszter három nappal később, november 10-én debütál a képernyőn. Ami pedig a távolabbi jövőt illeti: nem kizárt, hogy a Hírigazgatóság más riporterei is feltűnnek majd hírolvasói szerepben.

Pálffy István egykor és ma

Pálffy István a ’80-as évek végén a Magyar Rádiónál kezdte pályafutását, majd a Magyar Televízió műsorvezetője lett, 1997-ben pedig az akkor induló TV2 egyik arca lett. A Tények és a Jó estét, Magyarország! című hírműsorokat is vezette, Stahl Judittal legendás párost alkottak. 2002-ben köszönt el a kereskedelmi csatornától. 

Ezt is szeretjük