Rost Andrea két válás után, 57 évesen újra szerelmes: "Soha nem voltam még ennyire boldog"
Rost Andrea nem csak a színpadon alakít szerelmest, újjászületett új párja oldalán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rost Andrea mesés karriert tudhat magáénak: Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnőként bejárta a világot, Los Angelestől Tokióig rengeteg helyen felléphetett. A szerelemben is szerencsésnek mondhatja magát, 57 évesen újra szerelmes.

Kétszer házasodott meg, első férje Harazdy Miklós zongoraművész volt, akitől két gyermeke született. Fiuk, Máté Svájcban telepedett le, míg lányuk, Eszter édesanyja nyomdokaiba lépve énekesnő lett.

Rost Andrea újra szerelmes

Másodjára egy holland képzőművészhez ment hozzá. 2005-ben mondta ki a boldogító igent Theo Ligthartnak az Operaház épületében, ám ez a kapcsolat is véget ért. Az utóbbi időben rengeteg változáson esett át, elengedte a múltat, és elköltözött budaörsi otthonából, ahol 33 évig lakott. Nem csak ennek köszönhető, hogy újjászületett, újdonsült párja is nagy szerepet játszik abban, hogy ennyire boldog és kiegyensúlyozott.

rost-andrea
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A férfiról nem árult el sok mindent, a Best interjújában mindössze a szakmáját fedte fel, és azt, hogy számára is fontos a zene.

- Orvos, de a zene nem marad ki az életünkből. Reggelizés közben, főzés közben, borozgatás közben, minden közben nemcsak operát, hanem jazzt és könnyűzenét is hallgatunk - nyilatkozta szűkszavúan.

A magánéletében is sokszor hasznosította azt, amit a színpadi szerepeiből tanult. Bartók operájában, a Kékszakállú herceg várában Juditot alakította, a darab üzenetét pedig magával vitte a hétköznapi életébe.

- Soha nem lehet ajtóstul rontani a házba, mert akkor sok szépséget elveszítünk. A szerelemben is a türelem a legfontosabb. Békén kell hagyni a férfit, nem szabad kutakodni a múltjában, a jelenben kell maradni, és a jövőt tervezni.

Bay Éva és férje

A Magyar Televízió egykori bemondónője, Bay Éva és férje, Marczali László 37 éve élnek boldog házasságban. Fiuk, az ifjabb Marczali László az édesanyja nyomdokaiba lépett: a Magyar Televízió legendás bemondónője vezette többek között 2011-ig a Hatoslottó-sorsolást, a stafétabotot fia vette át tőle.

Ezt is szeretjük