Csézy és 18 évvel idősebb férje között nem számít a nagy korkülönbség

2014-ben keltek egybe, azóta is lángol a szerelem Csézy és férje, Laci között.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy élete nem is lehetne pörgősebb: folyamatosan koncertezik, saját ruhakollekciót tervez, és közben egy hatalmas családi házat kell rendben tartania. Mindezek mellett is jut ideje fenntartani a tüzet házasságában.

2014-ben mondta ki az igent férjének, Szabó Lászlónak. Mivel a férfi rákkutató, így nagyon sok idejét felemészti a munka, de ez nem megy kapcsolatuk rovására, sőt az énekesnő pontosan tudja, hogy maradjon meg a harmónia kettejük közt.

Csézy rajong 18 évvel idősebb férjéért

Nagyon odafigyel rá, hogy tartsák a klasszikus értelembe vett női-férfi szerepeket, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha a ház körüli munkáról van szó, sőt vidéki lány lévén még akkor is ízig-vérig nőnek érzi magát, amikor éppen kapálnia kell a kertben.

- Igyekszem a lehető legtöbb terhet levenni a férjemről, és egyedül megoldani a hétköznapjainkat. Egyrészről nem esik nehezemre, szívesen teszem, ezenfelül becsülöm és tisztelem Laci hivatását annyira, hogy megértsem: másra egyszerűen nem jut több figyelme - osztotta meg a Hot! magazinnal.

Párjának nagyon fontos, hogy a tenyerén hordozhassa, és hogy óvhassa őt. A figyelmességre is nagy hangsúlyt fektet, már kilenc éve minden hónap 13. napján 13 szál vörös rózsát ad szerelmének ajándékba, ezzel esküvőjük napjára emlékeznek, ugyanis 2014. augusztus 13-án keltek egybe.

Bár sokan kétkedve álltak párosukhoz a 18 éves korkülönbség miatt, de rácáfoltak a rosszakaróikra, észre sem veszik, hogy nem egyidősek.

 Nagyon hasonlóak vagyunk, egy a szemléletünk, az értékrendünk, ugyanazok foglalkoztatnak.

 A családalapítás gondolata is elkezdte foglalkoztatni őket, a negyvenéves sztár szerint most vált aktuálissá a babatéma. Már ebben az évben szeretné, ha teherbe tudna esni. Orvossal is konzultáltak, hogy minden rendben van-e. Szerencsére mindketten egészségesek, így nem kizárt, hogy hamarosan egy gyermekkel bővül a családjuk.

Béres Alexandra ritkán látott férje

Béres Alexandra csupán 18 esztendős volt, amikor beleszeretett Barna Krisztián fotósba, akivel egy fitnesz-világbajnokságon találkoztak. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotnak közös fotóikon.

Ezt is szeretjük