Gombos Edina férje kitálalt - Ezért költöztek el Magyarországról Floridába
Gombos Edina férje, Alberto nem csak boldog emlékeket őriz Magyarországról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina a 2000-es években a hazai sztárélet egyik meghatározó alakja volt, műsorvezetőként a TV2 Aktív című bulvármagazinjában köszöntötte a nézőket hétköznap esténként 11 éven át. Szintén hosszú ideig rádiózott, például a Bumeráng című reggeli show-ban is az ő hangján hallhattuk a híreket. 

2004-ben házasodott össze kubai származású férjével, Alberto Costafredával, akivel két gyermekük született, a ma már 11 éves Miranda és ötéves öccse, Matteo.

Gombos Edina és családja 5 éve él Amerikában

Öt évvel ezelőtt nagyot fordult vele a világ, családjával együtt a napfényes Floridába költöztek, ott kezdtek új életet. A 42 éves sztár azonban nem mondott le a közszereplésről, mint oly sokan mások, ő is YouTube-csatornát indított, és vlogolásba kezdett. 

A 2019 októberében indult, ITT VAN AMERIKA! Élet az USA-ban elnevezésű csatorna nagyon hamar óriási rajongótáborra tett szert, már több mint 44 ezer feliratkozót számlál. Gombos Edina amerikai hétköznapjaikba enged betekintést, megmutatta, hol élnek családjával, vagy hova járnak gyermekei iskolába. Nem ritka, hogy olyan dolgokról is mesélnek férjével ezen a felületen, amelyeket máshol még nem mondtak el.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Mexikói-öbölnél forgatott kisfilmjükben arról beszéltek, végül miért döntöttek úgy, hogy felszámolják az életüket Magyarországon. Annak a hátterében, hogy ennyire messzire költöztek a műsorvezető hazájától, férje, Alberto munkája állt.

Albertót sok bántás érte Magyarországon

- Hiányzik Magyarország, ott laktam 13 évig. Sokáig nagyon ragaszkodtam az ottléthez.

De rengeteg pofont és keserűséget kaptam, főleg az emberek miatt.

Úgy érzem, a magyarok nem fogadtak el engem. Volt, hogy kiabáltak, minek jöttem oda - persze tisztelet a kivételnek. Tisztában vagyok azzal, hogy Magyarország nagyon zárt, nem multikulturális, de akkor sem az emberek kedvessége él az emlékezetemben - mondta el a műsorvezető férje.

- Hálás vagyok az országnak, hiszen rengeteg mindent kaptam: a feleségem, a két gyerekem, az állampolgárságom. Anyagi szempontból itt, Amerikában százszor jobb, mint ott.

Informatikusként dolgozom itt is, de a megbecsülés azért más.

Legalább háromszor annyit tudok adni a családomnak, és férfiként, családfőként ez a legfontosabb számomra - mondta el Alberto.

Műsorvezetők régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak legnépszerűbb műsorvezetőink az évek során.

Ezt is szeretjük