Rónai Egon 3 tündéri gyermeke egy képen: a legkisebb most lett 5 éves

Rónai Egon gyerekei elképesztően aranyosak ezen a fotón.

ronai-egon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon büszke lehet televíziós pályájára és öt gyermekére is: első felesége két fiúval ajándékozta meg, ők már nagykorúak, míg második felesége két kisfiúnak és egy kislánynak adott életet.  

Az 59 éves sztár újságíróként kezdte a pályáját, majd 1985-től rádiózott. Nem sokkal később a Magyar Televízió is szerződtette, olyan műsorokban tűnt fel, mint például a Popkalapács. 2000-től 2010-ig a Sport TV műsorvezetője és kommentátora volt, ezután egy évig az RTL Klubon, a Heti Hetesben láthatták a nézők. 2011-től az ATV politikai műsorainak arca. 

Rónai Egon gyerekei 

Rónai Egon 2011-ben vette feleségül Zsanettet, ekkor csupán alig fél éve ismerték egymást. Szerelmükből három gyermek született, a legidősebb, Berci kilencéves, Dorka hétesztendős, a legkisebb, Vili pedig a napokban ünnepelte az ötödik születésnapját. A büszke apuka ebből az alkalomból különleges fotót posztolt a gyerekekről az Instagram-oldalára, ezen együtt láthatók mindhárman. 

 „Vili ötödik szülinapja! Még csak most született! A helyszín Bobóország - íme Bobó személyesen!” - írta a poszthoz Rónai Egon. 

Rónai Egon felesége, Zsanett

Az ATV műsorvezetője nem sokszor posztol közös fotót csinos táncművész kedvesével, a rajongók mindig örülnek, ha Zsanett-tel az oldalán láthatják.

Cover-fotó: Bóta Café/YouTube

Ezt is szeretjük