Rónai Egon ritkán látott nagyfia: a 20 éves Gergő ilyen helyes pasi

Rónai Egon legidősebb gyermeke 2022. április 5-én ünnepelte 20. születésnapját.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon ötgyermekes édesapa: két nagyobbik fia első házasságából született. Második felesége, Zsani három gyerkőccel ajándékozta meg, Berci kilenc-, Dorka hét-, Vili négyesztendős. 

Az ATV műsorvezetője csak nagyon ritkán, különleges alkalmakkor szokta megmutatni a közösségi oldalain gyermekeit. 2022. április 5-e ilyennek számított, másodszülött fia, Gergő ekkor töltötte be 20. életévét.

Rónai Egon 20 éves fia

"Ő az én nagyfiam, Gergő. Ma 20 éves. Nagyon szeretem. Csak ennyit akartam erről mondani" - írta a büszke apuka a Facebookon.

A fiatal férfi szelfije mellé rögvest elkezdtek érkezni a gratulációk: Mága Zoltán és Bíró Ica is boldog születésnapot kívánt. A rajongók pedig nem hagyták szó nélkül, milyen helyes pasi Gergő.

"No, a lányoknak annyi! Nagyon sármos, szép fiatalember. Legyen nagyon boldog élete. Boldog születésnapot kívánunk!"

"Nagyon helyes fiatalember Gergő! Boldog születésnapot kívánok!"

"Kedves fiatalember, tiszta apja" - olvasható a kommentek között.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mivel Rónai Egon óvja a magánéletét, beszélni sem sűrűn szokott a szeretteiről. Korábbi nyilatkozataiból annyit lehet tudni a jóképű srácról, hogy az egyetem helyett inkább úgy döntött, szakmát tanul. 

A tévés és gyermekei az élő példa rá, milyen jól tud működni egy mozaikcsalád. Két nagyfia és három kisebb gyermeke édestestvérekként szeretik egymást. Persze náluk is megvannak az apróbb civakodások, de alapjáraton az idill jellemzi a napjaikat.

- A kapcsolatom a gyerekeimmel egyenrangú felek együttműködése, és nálunk nincsenek hatalmi játszmák. Olykor persze muszáj szigorúnak lennem, még ha nehezemre is esik - nyilatkozta a Story magazinnak 2020 márciusában.

Ákos 20 éves lánya

Ákos egész életében óvta gyermekeit a nyilvánosságtól, azonban legidősebb lánya, Anna tehetsége utat tört magának. A Kossuth-díjas előadót hatalmas apai büszkeséggel tölti el, amikor vele léphet színpadra.

Ezt is szeretjük