Ákos legidősebb lánya már 20 éves: a szép és tehetséges Anna az apja nyomdokaiba lépett
Kovács Ákos 2022. január 22-én tartott nagykoncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Legidősebb lánya, Anna is színpadra lépett.

ákos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Ákos a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen hallgatója volt, amikor 1987-ben Hauber Zsolttal és Menczel Gáborral megalapították a Bonanza Banzai zenekart. Nem kellett sokat várniuk, hogy az együttes országos ismertségre tegyen szert, majd az énekes szólóban is sikeres lett.

Ákos népszerűsége a mai napig töretlen. Bár az elmúlt két évben a világjárvány miatt zenésztársaival nem játszhatott az Arénában, 2022. január 22-én ismét a rajongókkal megtelt Papp László Budapest Sportaréna színpadára léphettek. 

Ákos legidősebb lánya, Anna

A fellépés nem csak a hosszú kihagyás miatt volt különleges, legidősebb lánya is dalra fakadt a show-ban. A húszéves Anna tündökölt édesapja oldalán. 

ákos2
Fotó: Instagram/Ákos official

Kovács Ákos több mint harminc éve él boldog párkapcsolatban Őry Krisztinával, akivel négy gyermekük született: fiuk, Márton 1998-ban, három lányuk, Anna, Kata és Júlia pedig 2002-ben, 2005-ben, illetve 2010-ben látták meg a napvilágot. 

Az énekes egész életében óvta gyermekeit a nyilvánosságtól, azonban Anna tehetsége utat tört magának.

- Anna nagyon kitűnő dalszerző. Teljesen önálló saját dalát még nem hallhatta a családi körön kívül senki, de több is van. Legalább harminc dalt írt már, amelyek mindegyike fantasztikus. Nem tudom, honnan jön ez neki, de elképesztő érzéke van hozzá - ecsetelte a Tények Pluszban.

ákos1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A Kossuth-díjas előadót hatalmas apai büszkeséggel töltötte el, hogy lányával közösen állhatott a közönség elé. 

- Anna egy tiszta lelkű valaki, jó, hogy ott van velünk. Valami pluszt kap az egész konstrukció, a zenekarban is más a hangulat, amikor ott van velünk. Árad belőle a tisztaság, a fiatalság.

Pápai Joci lánya

Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük