Rónai Egon megmutatta 5 gyerekét - A legidősebb 18, a legkisebb 2 éves

Rónai Egon legkisebb csemetéje igazi kis csínytevő, nagyfia pedig már kirepült a családi fészekből.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon és népes famíliája a bizonyíték rá, hogy a mozaikcsaládok jól működnek: gyermekei édestestvérként szeretik egymást.

Második feleségét, a táncművész Zsanettet 2011-ben vezette oltár elé. A köztük lévő harmónia alapozza meg, hogy a családi élete ennyire békés.

Rónai Egon öt gyermek édesapja

A kezdetektől fogva összhangban vannak kedvesével, ők tipikusan az a szerelmespár, akik befejezik egymás mondatait. Az ATV 57 éves műsorvezetője öt gyerek édesapja, első házasságából van már két nagyfia, Bálint 18 éves, öccse, Gergő pedig 17.

Második felesége három lurkóval ajándékozta meg: Berci hét-, Dorka öt-, legkisebb csemetéje, Vili pedig igazi kis huncut kétéves.

Elmondása szerint minden gyermeke lelkéhez utat talál, bár a nagy korkülönbség miatt más-más problémákkal szembesül a nevelésüket illetően.

- Biztosan nem vagyok, és nem is lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája. Bár igyekszem ugyanazt nyújtani, nem valószínű, hogy az hasonló reakciót vált ki belőlük - mesélte a Story magazin interjújában.

- Rengeteg türelem és szeretet kell ahhoz, hogy jó szülő legyek. A tisztességből és a becsületből nem engedek. Emellett a gyerekeknek azt is látniuk kell, magam is úgy élek, ahogy azt tőlük elvárom.

A tévés a következetesség híve, de nem szeretné becsapni csemetéit a kívánt eredmény érdekében. Például soha nem mondaná nekik, hogy ötös volt matematikából csak azért, hogy ők is jó jegyet hozzanak haza, simán bevallja előttük, hogy fogalma sincs, hogy érettségizett le a tárgyból.

Cooky kétéves fia, Kevin

Cooky élete két év alatt hatalmas fordulatot vett: az ötvenéves műsorvezető, aki a jövőben főállású pilótaként kíván dolgozni, kétszeres apuka lett. Menyasszonya, Szécsi Debóra 2018. január 23-án adott életet az első kisfiuknak, Kevinnek, akit 2019 augusztusában követett kisöccse, Nátán. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük