Rónai Egon megmutatta 5 gyerekét - A legidősebb 18, a legkisebb 2 éves
Rónai Egon legkisebb csemetéje igazi kis csínytevő, nagyfia pedig már kirepült a családi fészekből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rónai Egon és népes famíliája a bizonyíték rá, hogy a mozaikcsaládok jól működnek: gyermekei édestestvérként szeretik egymást.

Második feleségét, a táncművész Zsanettet 2011-ben vezette oltár elé. A köztük lévő harmónia alapozza meg, hogy a családi élete ennyire békés.

Rónai Egon öt gyermek édesapja

A kezdetektől fogva összhangban vannak kedvesével, ők tipikusan az a szerelmespár, akik befejezik egymás mondatait. Az ATV 57 éves műsorvezetője öt gyerek édesapja, első házasságából van már két nagyfia, Bálint 18 éves, öccse, Gergő pedig 17.

Második felesége három lurkóval ajándékozta meg: Berci hét-, Dorka öt-, legkisebb csemetéje, Vili pedig igazi kis huncut kétéves.

Elmondása szerint minden gyermeke lelkéhez utat talál, bár a nagy korkülönbség miatt más-más problémákkal szembesül a nevelésüket illetően.

- Biztosan nem vagyok, és nem is lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája. Bár igyekszem ugyanazt nyújtani, nem valószínű, hogy az hasonló reakciót vált ki belőlük - mesélte a Story magazin interjújában.

- Rengeteg türelem és szeretet kell ahhoz, hogy jó szülő legyek. A tisztességből és a becsületből nem engedek. Emellett a gyerekeknek azt is látniuk kell, magam is úgy élek, ahogy azt tőlük elvárom.

A tévés a következetesség híve, de nem szeretné becsapni csemetéit a kívánt eredmény érdekében. Például soha nem mondaná nekik, hogy ötös volt matematikából csak azért, hogy ők is jó jegyet hozzanak haza, simán bevallja előttük, hogy fogalma sincs, hogy érettségizett le a tárgyból.

Cooky kétéves fia, Kevin

Cooky élete két év alatt hatalmas fordulatot vett: az ötvenéves műsorvezető, aki a jövőben főállású pilótaként kíván dolgozni, kétszeres apuka lett. Menyasszonya, Szécsi Debóra 2018. január 23-án adott életet az első kisfiuknak, Kevinnek, akit 2019 augusztusában követett kisöccse, Nátán. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük