Ő Istenes Bence gyönyörű kishúga - Franciska már 18 éves
Istenes Bence nagyobbik húga az apja első, míg a kisebbik Istenes László második házasságában született.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László négy gyermek édesapja: az első házasságában született idősebbik fia, a 32 éves Istenes Bence ma már szintén ismert műsorvezető és kétgyermekes apuka. Idősebbik lánya, Bogi a második gyermekével várandós. 

A Mokka műsorvezetője 12 év után elvált első feleségétől, majd újra megházasodott, a második frigy már 23 éve tart, és ebben is két gyermeke született. Benedek fia 13, míg Franciska lánya 18 éves. 

Istenes László négy gyermek apja

Istenes Bence kisebbik húga nagyon szép tinédzserré cseperedett. Ez azokon a fotókon is látszik, amit Istenes László kivételesen megosztott a családjáról az Instagram-oldalán. "Ne feledd, hogy nem a javaidban, hanem az igazán átélt pillanatokban lehet lemérni az életet" - írta a képhez. 

Az 56 éves tévés a Story magazinnak azt nyilatkozta, szerelmes a lányaiba. Soha nem felejti el a közösen megélt, apró pillanatokat. Ahogy a pici kezüket a tenyerébe fogta, vagy a reggeleket, amikor a kisebbik lányával a teraszon üldögélt, míg az a kakaóját itta. Nagyobbik lánya idén kétgyerekes anya lesz, de a kisebbik is egyre önállóbb, most éli meg az első komoly párkapcsolatát. 

- A napokban a nyaralást tervezgettük a feleségemmel, amikor életünkben először felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon a lányunk is velünk jön-e. Volt is egy beszélgetésem ennek kapcsán Francival, ami mindkettőnket megríkatott… Világossá vált, hogy hamarosan új korszak kezdődik az életünkben, el kell engednünk a kezét. 

A TV2 műsorvezetője számára azért is nehéz átélnie azt, hogy kisebbik lánya hamarosan elköltözik a családi házból, mert azt nem élhette át, milyen volt, amikor két nagyobbik gyereke kirepült, akkor ugyanis már nem éltek együtt, Bence és Bogi Németországban élt az édesanyjukkal. 

- Szörnyen fájdalmas volt a számomra, hogy a távolság miatt nem lehettünk eleget együtt, főleg úgy, hogy a válásunkig mindent együtt csináltam velük, csak róluk szólt az életem - vallotta be Istenes László. 

Magyar sztárok ritkán látott testvérei

Kevesen tudják, hogy Istenes Bencének van egy gyönyörű húga, és édesapja második házasságából született két féltestvére is, egy fiú és egy lány. Istenes Boglárka harmincéves, az édesapja, Istenes László, a Mokka műsorvezetője. Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Bence gyönyörű húgát, Bogit nézheted meg, de láthatod több sztár ritkán látott lánytestvérét is. Tudtad például, hogy Kasza Tibinek vagy Kulcsár Edinának is van egy húga?

Ezt is szeretjük