Rippel Feri és párja először közös fotón: ez a fekete hajú szépség csavarta el a fejét
Rippel Feri párját eddig csak egy sejtelmes képen láthattuk májusban hátulról fotózva.

rippel-feri-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rippel Feri megmutatta új párját, először tett ki olyan közös fotót kettejükről, amelyen szíve választottjának látszik az arca.

Jó ideje lehet sejteni, hogy az artista fejét elcsavarták: először májusban rakott ki egy sokat sejtető képet a közösségi oldalára, amelyen egy fekete hajú, titokzatos nőt ölel.

Rippel Feri új párja

A bejegyzést akkor egy szerelmes dalszöveggel egészítette ki, alá pedig azt írta hashtagként, hogy love is in the air, vagyis szerelem van a levegőben. Ezúttal egy idézetet mellékelt a közös kép alá, amelyen végre az is látható, ki az a hölgy, aki elrabolta a szívét. Fekete hajú, igézően kék szemű nő az új kedvese.

"Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak" - olvasható a sokatmondó szöveg a posztban.

Az első kép elkészülte után az 51 éves híresség megerősítette, valóban rátalált a szerelem, de csak szűkszavúan nyilatkozott szíve választottjáról:

- Annyit elárulok róla, hogy ő is aktívan sportol, de ennél többet egyelőre nem szeretnék megosztani róla - mondta a Blikknek.

Vastag Csaba eljegyzése

Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük