Révész Sándor válik 28 évvel fiatalabb feleségétől: az énekes már nem él együtt Judittal
Révész Sándor és hatodik felesége már nincsenek együtt. A Piramis zenésze már egyedül él a Mecsekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Révész Sándor és felesége válnak - derült ki a Best magazinból. A zenész márciusi stroke-ja óta nagyon kevés interjút adott, a lapnak most nemcsak hogylétéről, hanem magánéletéről is beszélt.

A Piramis énekese öt válás után találkozott a nála 28 évvel fiatalabb Judittal. Az asszonnyal összeházasodtak, és közös gyermeket vállaltak: Ráhel 2010 januárjában látta meg a napvilágot.

Révész Sándor válik

A friss cikkből kiderült, már nincsenek együtt. Révész Sándor egyedül él a Mecsek egyik településén.

révész
Fotó: MTI/Zih Zsolt

- A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt, nem élünk egy háztartásban, de a közös gyermekünk, Ráhel nagyon komoly kohézió köztünk. Szeretet és békesség van köztünk.

A szakítás okairól nem beszélt, azonban azt kifejtette, milyen a viszonya kamasz lányával. Elárulta, nem csupán apa-lánya kapcsolatban vannak, jó barátok is.

- Szép, okos, értelmes lány, jól tanul. Soha nem voltam szigorú vele, inkább csak következetes, és igyekeztem őt a példámmal nevelni.

Geszti Péter és Gryllus Dorka válásának oka

Geszti Péter 2001-ben vette feleségül Gryllus Dorkát, de házasságuk pár év után véget ért, a válást 2006-ban mondták ki hivatalosan. 2003-ban bombaként robbant, hogy lesifotókat közöltek le egy koncerten csókolózó Gesztiről és Gregor Bernadettről. Geszti több mint tíz évvel később beszélt arról, miért ment tönkre valójában a házassága a színésznővel. 

Ezt is szeretjük