Rékasi Károly és Détár Enikő fiának ilyen szép barátnője van: Kittit először mutatta meg
Rékasi Zsigmond édesanyjával és barátnőjével pózolt a színésznő Instagram-oldalán.

rékasi-détár-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem is látjuk mindennap szülei közösségi oldalain és a televízióban, Rékasi Zsigmond az utóbbi időben egyre többször mutatta meg magát a nagyközönség előtt. Édesanyja több közös fotójukat is posztolta az Instán, apjával pedig a Reggeliben szerepeltek együtt.

Détár Enikő január 7-én ismét közös képpel örvendeztette meg a követőit, ezúttal extrán különleges felvételt tett közzé: Zsigmonddal és annak barátnőjével pózolt a képen.

Rékasi Zsigmond párja

A 21 éves fiatalember és szép, szőke hajú párja ölelkezve mosolyogtak a kamerába, míg a színésznő a család kutyája mellett állt büszkén.

"Családban. Minden pillanat, amit békében a szeretteimmel tölthetek kincse az életemnek. Végtelenül jó nézni a fiatalok ragyogását és nagy örömmel hallgatom a terveiket" - írta Détár Enikő a poszthoz.

Sokan gratuláltak neki ahhoz, milyen szép családja van. Több kommentelő is megemlítette, valóban nincs annál nagyobb boldogság egy anya életében, ha gyermekeit kiegyensúlyozottnak láthatja.

Rékasi Zsigmond a saját Instagram-oldalán január 4-én tett ki először közös fotót párjával. A bejegyzésben elárulta, Kittivel decemberben találtak egymásra.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó: RTL Magyarország, TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük