Rékasi Károly és Détár Enikő fia már 21 éves: Zsigmond és a színész így hasonlítanak

Rékasi Károlytól Zsigmond helyes vonásokat örökölt. Egymás mellett ülve még jobban látszik, mennyire hasonlítanak.

Rékasi Károly és fia hasonlítanak
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és Rékasi Károly fia nagyon hasonlít az édesapjára. Erről a Reggeliben győződhettünk meg: igazi kuriózum, hogy Rékasi Zsigmondot együtt láthattuk a színésszel a képernyőn.

Az apa-fia páros nem akármilyen apropóból szerepelt az RTL Klub műsorában: Rékasi Károly 60. születésnapja alkalmából meséltek arról, milyen a kapcsolatuk.

Rékasi Károly és fia hasonlítanak

Már akkor látszott a köztük lévő hasonlóság, amikor beléptek a stúdióba. A 21 éves fiatalember örökölte a jóképű vonásokat, tekintete és mosolya is olyan, mint az apukájáé. Termetük viszont eltér, Zsigmond fél fejjel magasabb a színésznél.

rékasiék
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Le sem tagadhatják, milyen szoros a kötelék köztük. Az adás háziasszonya, Peller Anna megjegyezte, Zsigmond milyen imádattal nézi az apját. 

- A kezdetektől nagyon szoros köteléket alakítottunk ki. Nekem ő az egyik legnagyobb példaképem - ecsetelte Zsigmond.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Annak ellenére, hogy példaképének tartja, szakmáját illetően nem lépett a nyomdokaiba, viszont tőle tanulta azt az intelmet, ami alapján céget alapított.

- Hogy mi, Rékasiak beleállunk helyzetekbe. Nem adjuk fel, és kiállunk a gyengébbekért, azokért, akik segítségre szorulnak.

rékasi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Őrző-védő csapatával Budapest legveszélyesebb környékét járják éjszakánként, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Nincs olyan este, hogy ne keverednének éles helyzetekbe, előfordult, hogy hárman voltak 25 emberrel szemben.

- Piszkosul féltem, de tudom, Zsigmond olyan csapatokat hozott létre, akik nagyon figyelnek egymásra. Ha bárki is bajba kerül közülük, a többiek közreműködnek. Zsigmond képzéseket tart, és ő is folyamatosan tanul az önvédelemről, közelharcról.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Bár Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót nem sűrűn láthatjuk gyermekeikkel, amikor családi fotót posztolnak, mindig számíthatnak a követőik dicséretére. Nagyobbik lányuk, Emma friss képe mellett is megjegyezték, milyen szép tinédzser lett.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya igéző szemű szépség: Emma tiszta anyja

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 17 éves lánya az édesanyjára ütött.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros, RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük